Pečená jehněčí kýta
Jehněčí kotletky s balzamikovou redukcí
Jehněčí tajine - vůně Afriky, která vás omámí
Jehněčí kýta s rozmarýnem
Orientální musaka
Jehněčí kolínko dušené v bílém víně a rozmarýnu
Jehněčí pro zamilované
Pečený jehněčí krk na česneku
Indické jehněčí korma
Jehněčí kotletky s balzamikovou redukcí
Jehněčí tajine - vůně Afriky, která vás omámí
Jehněčí kýta s rozmarýnem
Orientální musaka
Jehněčí kolínko dušené v bílém víně a rozmarýnu
Jehněčí pro zamilované
Pečený jehněčí krk na česneku
Indické jehněčí korma
Pečená jehněčí kýta
Pečená jehněčí kýta je vynikající sama o sobě. Když k ní ovšem přidáte pečené nové brambory a zeleninový salát, rázem vám vznikne lahůdka, po které si budete olizovat prsty ještě týden.
Ingredience na pečenou jehněčí kýtu:
- jehněčí kýta
- 4 stroužky česneku
- 2 lžíce čerstvého rozmarýnu
- sůl a pepř
Příprava pečené jehněčí kýty:
Předehřejte si troubu na 175 stupňů. V horní části jehněčí kýty udělejte několik hlubokých zářezů. Do nich natlačte nakrájený česnek. Maso pořádně osolte a opepřete a rozmístěne na něj snítky čerstvého rozmarýnu. Jehněčí pečte v troubě asi 1,5 až 2 hodiny. Nepřepečte ho. Je lepší, kdyžje mírně narůžovělé. Po dopečení nechte maso 10 minut odpočinout. Kýtu podávejte s novými brambory a zelninovým salátem.
Autor: JaDa
Pečená jehněčí kýta. Pečená jehněčí kýta je vynikající sama o sobě. Když k ní ovšem přidáte pečené nové brambory a zeleninový salát, rázem vám vznikne lahůdka, po které si budete olizovat prsty ještě týden.
Nejlepší recept
307
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ