Pečený jehněčí krk na česneku
Jehněčí pro zamilované
Jehněčí kolínko dušené v bílém víně a rozmarýnu
Pečená jehněčí kýta
Jehněčí kotletky s balzamikovou redukcí
Indické jehněčí korma
Vynikající uzbecký jehněčí pilaf
Jehněčí pro zamilované
Jehněčí kolínko dušené v bílém víně a rozmarýnu
Pečená jehněčí kýta
Jehněčí kotletky s balzamikovou redukcí
Indické jehněčí korma
Vynikající uzbecký jehněčí pilaf
Pečený jehněčí krk na česneku

Jehněčí maso patří k vyhlášeným lahůdkám. Pečený jehněčí krk na česneku je jednoduchý recept, kterým okouzlíte každou návšťěvu. Jako přílohu můžete podávat bramborovou kaši nebo dušenou zeleninu.
Ingredience na pečený jehněčí krk na česneku:
- 1 kg jehněčího krku nakrájeného na porce
- 5 stroužků česneku
- sůl
- olej
- 1 cibule
Příprava pečeného jehněčího krku na česneku:
1. Oloupaný česnek rozmačkáme a utřeme se solí a olejem. Touto směsí namasírujeme kousky krku ze všech stran, vložíme do olejem vytřeného pekáčku a do druhého dne necháme uležet.
2. Podlijeme malým množstvím vody, přidáme na kousky rozkrájenou cibuli a přikryté vložíme do trouby vyhřáté na 170°C.
3. Pomalu pečeme doměkka (2,5-3 hodiny).
Autor: Marie
Jehněčí maso patří k vyhlášeným lahůdkám. Pečený jehněčí krk na česneku je jednoduchý recept, kterým okouzlíte každou návšťěvu. Jehněčí krk na česneku
Nejlepší recept
347
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ