Jehněčí kotletky s balzamikovou redukcí
Jehněčí tajine - vůně Afriky, která vás omámí
Jehněčí kýta s rozmarýnem
Orientální musaka
Pečená jehněčí kýta
Jehněčí kolínko dušené v bílém víně a rozmarýnu
Jehněčí pro zamilované
Pečený jehněčí krk na česneku
Jehněčí tajine - vůně Afriky, která vás omámí
Jehněčí kýta s rozmarýnem
Orientální musaka
Pečená jehněčí kýta
Jehněčí kolínko dušené v bílém víně a rozmarýnu
Jehněčí pro zamilované
Pečený jehněčí krk na česneku
Jehněčí kotletky s balzamikovou redukcí
Jehněčí kotletky s balzamikovou redukcí jsou rychlým receptem pro dvě osoby. Kombinací jehněčího masa, rozmarýnu a tymiánu nemáte co zkazit, proto se můžete těšit na výjimečný kulinářský zážitek.
Doba přípravy: 10 minut
Doba marinování: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor: JaDa
Doba marinování: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Ingredience na jehněčí kotletky:
- 4 jehněčí kotletky
- 3/4 kuřecího vývaru
- 1/3 balzamikového octu
- 1/4 šálku šalotky
- 1/4 lžičky sušené bazalky
- 1/2 lžičky sušeného tymiánu
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce másla
- sůl a pepř
Příprava jehněčích kotletek:
V malé misce smíchejte rozmarýn, bazalku, tymián, sůl a pepř. V této směsi dobře obalte jehněčí kotletky. Přikryjte je na talíři a nechte je 15 minut odpočívat. Na velké pánvi rozehřejte olivový olej. Osmahněte na něm jehněčí maso asi tři a půl minuty z každé strany. Docílíte středního propečení. Vyjměte maso z pánve a udržujte jej v teple v zakryté ohnivzdorné misce. V pánvi osmažte šalotku. Přidejte balzamikový ocet, chvíli povařte, pak přilijte kuřecí vývar a nechte omáčku zredukovat zhruba na polovinu. Odstraňte z plamene, vmíchejte máslo a omáčkou přelijte naservírované jehněčí kotletky.Autor: JaDa
Jehněčí kotletky s balzamikovou redukcí. Jehněčí kotletky s balzamikovou redukcí jsou rychlým receptem pro dvě osoby. Kombinací jehněčího masa, rozmarýnu a tymiánu nemáte co zkazit, proto se můžete těšit na
Nejlepší recept
324
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ