Jehněčí kolínko dušené v bílém víně a rozmarýnu
Pečená jehněčí kýta
Jehněčí kotletky s balzamikovou redukcí
Jehněčí tajine - vůně Afriky, která vás omámí
Jehněčí kýta s rozmarýnem
Jehněčí pro zamilované
Pečený jehněčí krk na česneku
Indické jehněčí korma
Vynikající uzbecký jehněčí pilaf
Pečená jehněčí kýta
Jehněčí kotletky s balzamikovou redukcí
Jehněčí tajine - vůně Afriky, která vás omámí
Jehněčí kýta s rozmarýnem
Jehněčí pro zamilované
Pečený jehněčí krk na česneku
Indické jehněčí korma
Vynikající uzbecký jehněčí pilaf
Jehněčí kolínko dušené v bílém víně a rozmarýnu
Následující recept na jehněčí kolínka je naprosto geniální. Jehněčí maso je tak jemné, že se doslova rozpouští na jazyku. Ideální je v kombinaci s vařenou zeleninou na másle a bramborovou kaší.
Ingredience na jehněčí kolínko:
- 4 jehněčí kolínka
- 5 stroužků česneku
- cibule
- 3 lžíce olivového oleje
- 2 lžičky čerstvého rozmarýnu
- hrnek suchého bílého vína
- sůl a pepř
Příprava jehněčího kolínka:
Ve velké pánvi rozehřejte olej a osmahněte na něm jehněčí kolínka ze všech stran. Mělo by to trvat zhruba 12 minut. Maso přemístěte na talíř. Snižte teplotu a na pánev dejte nakrájený česnek na 30 až 40 sekund. Přidejte cibuli a smažte asi 6 až 8 minut. Vraťte do pánve maso, přidejte rozmarýn, sůl a pepř. Přilijte víno, zvyšte teplotu a přiveďte k varu. Poté snižte teplotu a duste asi 2 až 2,5 hodiny. Občas maso otočte.Autor: JaDa
Jehněčí kolínko dušené v bílém víně a rozmarýnu. Následující recept na jehněčí kolínka je naprosto geniální. Jehněčí maso je tak jemné, že se doslova rozpouští na jazyku. Ideální je v kombinaci s vařenou zeleninou na
Nejlepší recept
315
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ