Kebab z hovězího masa
Hovězí kližka s cibulkami
Hovězí líčka na másle
Hovězí maso na celeru
Dušená hovězí kližka na česneku
Roštěnky Esterházy
Dušené hovězí na mrkvi
Hovězí krk s majoránkou
Dušené hovězí po florentinsku
Hovězí kližka s cibulkami
Hovězí líčka na másle
Hovězí maso na celeru
Dušená hovězí kližka na česneku
Roštěnky Esterházy
Dušené hovězí na mrkvi
Hovězí krk s majoránkou
Dušené hovězí po florentinsku
Kebab z hovězího masa

Kebab je masový pokrm, který pochází z Blízkého východu, střední Asie a jižní Asie. Označuje různá pikniková a grilovaná nebo na rožni pečená jídla. Tradičně se připravuje z jehněčího nebo hovězího masa.
Ingredience na kebab z hovězí masa:
- 500 g zadního hovězího masa
- 2 hrnky vývaru
- 3 cibule
- 1-2 sladkokyselé okurky
- 1 bobkový list
- 2 lžíce kečupu
- olej
- 1 lžíce hladké mouky
Příprava hovězího kebabu:
1. Maso nakrájíme na větší nudle nebo kostky. 5-6 minut opékáme na rozpáleném oleji. Potom zaprášíme moukou, ještě chvíli restujeme a zalijeme vývarem. Přidáme bobkový list, kečup, osolíme, opepříme a dusíme doměkka.
2. Na malém množství oleje opečeme cibuli pokrájenou na plátky dozlatova. Přidáme k ní celý obsah hrnce s masem (bobkový list vyhodíme), nadrobno pokrájené okurky, promícháme a společně prohřejeme.
Autor: Petra
Kebab z hovězího masa. Kebab je masový pokrm, který pochází z Blízkého východu, střední Asie a jižní Asie. Označuje různá pikniková a grilovaná nebo na rožni pečená jídla.
Nejlepší recept
339
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ