Hovězí krk s majoránkou
Dušené hovězí na mrkvi
Roštěnky Esterházy
Kebab z hovězího masa
Hovězí kližka s cibulkami
Dušené hovězí po florentinsku
Hovězí líčka s bylinkami
Hovězí krk s máslovou zeleninou
Hovězí na červeném víně
Dušené hovězí na mrkvi
Roštěnky Esterházy
Kebab z hovězího masa
Hovězí kližka s cibulkami
Dušené hovězí po florentinsku
Hovězí líčka s bylinkami
Hovězí krk s máslovou zeleninou
Hovězí na červeném víně
Hovězí krk s majoránkou

Hovězí krk s majoránkou je chutný a aromatický pokrm, který se skvěle hodí na k nedělnímu obědu. Jako přílohu podáváme knedlík.
Ingredience na hovězí krk s majoránkou:
- 600 g hovězího krku
- olej
- sůl
- mletý pepř
- drcený kmín
- 2 lžičky sušené majoránky
- 5 stroužků česneku
- 200 ml smetany
- 2 lžíce hladké mouky
Příprava hovězího krku s majoránkou:
1. Na rozpáleném oleji osmahneme maso pokrájené na kousky do zatáhnutí. Zasypeme moukou a dalších 4-5 minut opékáme.
2. Podlijeme horkou vodou nebo vývarem, osolíme, opepříme, okmínujeme a pod pokličkou dusíme doměkka.
3. K měkkému masu přidáme rozmačkaný česnek, rozemnutou majoránku, zalijeme smetanou, promícháme a ještě 20 minut dodusíme. Podle chuti dosolíme.
Autor: Sandra
Hovězí krk s majoránkou si můžete připravit k nedělnímu obědu. Chutný pokrm podáváme obvykle s houskovým knedlíkem. Hovězí krk recept
Nejlepší recept
343
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ