Hovězí krk s máslovou zeleninou
Hovězí líčka s bylinkami
Dušené hovězí po florentinsku
Hovězí krk s majoránkou
Dušené hovězí na mrkvi
Hovězí na červeném víně
Hovězí maso na červeném víně, rajčatech a švestkách
Telecí řízek
Luxusní empanadas s křepelčím vejcem
Hovězí líčka s bylinkami
Dušené hovězí po florentinsku
Hovězí krk s majoránkou
Dušené hovězí na mrkvi
Hovězí na červeném víně
Hovězí maso na červeném víně, rajčatech a švestkách
Telecí řízek
Luxusní empanadas s křepelčím vejcem
Hovězí krk s máslovou zeleninou

Hovězí krk s máslovou zeleninou je delikatesa, kterou rozhodně musíte vyzkoušet. Maso z hovězího krku patřilo pravidelně na jídelníčky našich babiček.
Ingredience na hovězí krk s máslovou zeleninou:
- 1 kg hovězího krku
- 2 cibule
- 3 lžíce oleje
- sůl
- mletý pepř
- drcený kmín
- 1 krabička (300 g) mražené zeleniny s máslem
Příprava hovězího krku s máslovou zeleninou:
1. Omyté a osušené maso nakrájíme na větší kostky.
2. Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno a orestujeme na rozpáleném oleji dožluta.
3. Přidáme maso a za občasného míchání opečeme. Pokud pustí tekutinu, opékáme, dokud se všechna nevypaří. Během míchání můžeme opepřit a okmínovat. Pak smažíme ještě chvíli, než je maso ze všech stran důkladně opečené.
4. Teprve potom maso osolíme a podlijeme trochou horké vody nebo vývaru, máme-li.
5. Pod pokličkou dusíme za občasného promíchání doměkka, podle potřeby můžeme podlít.
6. Až je maso měkké, přidáme mraženou máslovou zeleninu a dusíme dalších 8-10 minut.
Autor: Žanda
Hovězí krk s máslovou zeleninou je delikátní záležitost. Chutné maso z hovězí krku rády připravovaly naše babičky. Hovězí krk se zeleninou na másle je
Nejlepší recept
317
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ