Hovězí líčka na másle

23.08 2015|Hovězí maso
Hovězí líčka na másle

Hovězí líčka na másle jsou velmi jednoduchý, avšak chutný recept. K líčkům je nejlepší bramborová kaše a dušená mrkev.

Ingredience na hovězí líčka na másle:

  • 1 kg hovězích líček
  • 120 g másla
  • sůl
  • mletý pepř

Příprava hovězích líček na másle:


1. Líčka očistíme a osušíme.

2. V kastrolu nebo pekáči zahřejeme máslo a líčka ze všech stran prudce opečeme.

3. Pak je osolíme, opepříme a trošku podlijeme vodou (jen tak, aby se maso nepřipálilo, čím méně vody, tím lépe).

4. Přikryjeme pokličkou a vložíme do trouby vyhřáté na 150°C. Pečeme 3-3,5 hodiny, dokud není maso krásně měkké.

Autor: Lily

Hovězí líčka na másle si zamilujete. Recept je velmi jednoduchý a skládá se jen z několika málo surovin. Hovězí líčka na másle
Nejlepší recept

 345 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ