Hovězí líčka na másle
Hovězí maso na celeru
Dušená hovězí kližka na česneku
Hovězí nudličky s fazolkami
Bramborový guláš s hovězím masem
Hovězí kližka s cibulkami
Kebab z hovězího masa
Roštěnky Esterházy
Dušené hovězí na mrkvi
Hovězí maso na celeru
Dušená hovězí kližka na česneku
Hovězí nudličky s fazolkami
Bramborový guláš s hovězím masem
Hovězí kližka s cibulkami
Kebab z hovězího masa
Roštěnky Esterházy
Dušené hovězí na mrkvi
Hovězí líčka na másle
Hovězí líčka na másle jsou velmi jednoduchý, avšak chutný recept. K líčkům je nejlepší bramborová kaše a dušená mrkev.
Ingredience na hovězí líčka na másle:
- 1 kg hovězích líček
- 120 g másla
- sůl
- mletý pepř
Příprava hovězích líček na másle:
1. Líčka očistíme a osušíme.
2. V kastrolu nebo pekáči zahřejeme máslo a líčka ze všech stran prudce opečeme.
3. Pak je osolíme, opepříme a trošku podlijeme vodou (jen tak, aby se maso nepřipálilo, čím méně vody, tím lépe).
4. Přikryjeme pokličkou a vložíme do trouby vyhřáté na 150°C. Pečeme 3-3,5 hodiny, dokud není maso krásně měkké.
Autor: Lily
Hovězí líčka na másle si zamilujete. Recept je velmi jednoduchý a skládá se jen z několika málo surovin. Hovězí líčka na másle
Nejlepší recept
345
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ