Vepřové kotlety na olivách
Vepřový závin s jablky marsala
Pikantní vepřové kousky
Vepřové ragu
Ciaccia coi friccioli
Vepřové maso v těstíčku na sladkokyselo
Vepřová žebírka s barbecue omáčkou
Brambory s čorizem a zeleným chillim
Plněné žampiony s mletým masem
Vepřový závin s jablky marsala
Pikantní vepřové kousky
Vepřové ragu
Ciaccia coi friccioli
Vepřové maso v těstíčku na sladkokyselo
Vepřová žebírka s barbecue omáčkou
Brambory s čorizem a zeleným chillim
Plněné žampiony s mletým masem
Vepřové kotlety na olivách

Jak připravit vepřové kotlety? Zkuste je s olivami, rozmarýnem, šalvějí a vínem. Vůně bylinek dodá kotletám ten správný šmrnc.
Vepřové kotlety na olivách pro 4 osoby:
Doba přípravy: 35 minutIngredience na vepřové kotlety na olivách:
- 4 plátky vepřových kotlet s kostí nebo bez
- 100 g oliv bez pecek
- 2 snítky rozmarýnu
- 4 lístky šalvěje
- 4 bobkové listy
- 1 chilli paprička
- 4 lžíce olivového oleje
- mouka
- 1 sklenice bílého vína
- sůl
- pepř
Příprava vepřových kotlet na olivách:
Vepřové kotlety naklepeme. Chilli papričku nakrájíme na tenké kolečka. Na pánvi rozehřejeme olivový olej, ve kterém zpěníme chilli papričky, bobkový list, rozmarýn a šalvěj. Mezitím si nakrájejte olivy na plátky. Do rozehřátého oleje s bylinkami přidáme plátky kotlet. Zalijeme je bílým vínem a necháme péct zhruba 10-20 minut. Přidáme také olivy. Pokud bude potřeba, přidejte vodu a smažte maso, dokud nebude měkké.Autor: Jada
Vepřové kotlety na olivách. Jak připravit vepřové kotlety? Zkuste je s olivami, rozmarýnem, šalvějí a vínem. Vůně bylinek dodá kotletám ten správný šmrnc.
Nejlepší recept
318
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ