Vepřové ragu
Ciaccia coi friccioli
Pikantní vepřové kousky
Vepřový závin s jablky marsala
Vepřové kotlety na olivách
Vepřové maso v těstíčku na sladkokyselo
Ciaccia coi friccioli
Pikantní vepřové kousky
Vepřový závin s jablky marsala
Vepřové kotlety na olivách
Vepřové maso v těstíčku na sladkokyselo
Vepřové ragu
Nevíte co s mletým vepřovým? Zkuste vepřové ragu na červeném víně a rajčatovém pyré. Chod je ideální s rýží, těstovinami nebo pečivem. Samozřejmě by neměla chybět deci červeného.
Vepřové ragu pro 4 osoby:
Doba přípravy: 80 minutIngredience na vepřové ragu:
- 500 g mletého vepřového
- cibule
- celer
- 1 l rajčatového pyré
- 350 ml červeného vína
- sůl
- pepř
- 50 g másla
- olivový olej
- masový bujon
Příprava vepřového ragu:
Ve velkém hrnci rozehřejte máslo a olej. Přidejte nakrájenou cibuli, celer a mrkev. Nechte zhnědnout. Přidejte 500 g vepřového masa dobře propečte. Přidejte bujon, sůl, pepř a rajčatové pyré. Můžete také přidat pár nakrájených rajčat. Jakmile se vše dobře promísí, přidejte červené víno a nechte při mírné teplotě odpařit. Na mírném ohni vařte asi hodinu. Můžete přikořenit muškátovým oříškem.Autor: Jada
Vepřové ragu
Nejlepší recept
303
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ