Vepřové ragu

28.02 2015|Vepřové maso
Vepřové ragu

Nevíte co s mletým vepřovým? Zkuste vepřové ragu na červeném víně a rajčatovém pyré. Chod je ideální s rýží, těstovinami nebo pečivem. Samozřejmě by neměla chybět deci červeného.

Vepřové ragu pro 4 osoby:

Doba přípravy: 80 minut

Ingredience na vepřové ragu:

  • 500 g mletého vepřového
  • cibule
  • celer
  • 1 l rajčatového pyré
  • 350 ml červeného vína
  • sůl
  • pepř
  • 50 g másla
  • olivový olej
  • masový bujon



Příprava vepřového ragu:

Ve velkém hrnci rozehřejte máslo a olej. Přidejte nakrájenou cibuli, celer a mrkev. Nechte zhnědnout. Přidejte 500 g vepřového masa dobře propečte. Přidejte bujon, sůl, pepř a rajčatové pyré. Můžete také přidat pár nakrájených rajčat. Jakmile se vše dobře promísí, přidejte červené víno a nechte při mírné teplotě odpařit. Na mírném ohni vařte asi hodinu. Můžete přikořenit muškátovým oříškem.

Autor: Jada

Vepřové ragu
Nejlepší recept

 303 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ