Vepřový závin s jablky marsala
Pikantní vepřové kousky
Vepřové ragu
Ciaccia coi friccioli
Vepřové kotlety na olivách
Vepřové maso v těstíčku na sladkokyselo
Vepřová žebírka s barbecue omáčkou
Brambory s čorizem a zeleným chillim
Pikantní vepřové kousky
Vepřové ragu
Ciaccia coi friccioli
Vepřové kotlety na olivách
Vepřové maso v těstíčku na sladkokyselo
Vepřová žebírka s barbecue omáčkou
Brambory s čorizem a zeleným chillim
Vepřový závin s jablky marsala
Pokud máte rádi záviny na slano, pak musíte určitě vyzkoušet vepřový závin s jablky marsala. Kombinace vepřové panenky, listového těsta a jablek vás dostane.
Vepřový závin pro 4 osoby:
Doba přípravy: do hodinyIngredience na vepřový závin:
- 6 plátků vepřové panenky
- 50 g slaniny
- 4 jarní cibule
- 50 ml mléka
- 1 jablko
- 50 g cukru
- 1 lžička másla
- 100 ml Marsaly
- olivový olej
- 230 g listového těsta
- sůl
Příprava vepřového závinu:
Maso nakrájíme na malé kousky. Cibule omyjte a nakrájejte na kroužky. Cibuli podusíme na pánvi se dvěma lžičkami olivového oleje, dokud není nazlátla. Pak přidejte slaninu a maso. Smažíme, dokud není maso měkké. Nezapomeňte osolit. Poté nechte vychladnout a odstraňte přebytečnou tekutinu. Mezitím předehřejte troubu na 200 stupňů. Vyválejte větší část listového těsta a dovnitř vložte masovou směs. Závin zabalte a potřete mlékem. Ze zbylé části listového těsta nakrájejte tenké proužky, kterými závin ozdobte. Na pánvi rozpusťte máslo , vložte do něj jablka nakrájena na plátky a cukr. Nechte zkaramelizovat. Jakmile zkaramelizujou přilijte Marsalu a nechte ji odpařit. Závin podáváme teplý obloženy jablky. Dobrou chuť!Autor: Jada
Vepřový závin s jablky marsala. Pokud máte rádi záviny na slano, pak musíte určitě vyzkoušet vepřový závin s jablky marsala. Kombinace vepřové panenky, listového
Nejlepší recept
344
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ