Ciaccia coi friccioli

28.02 2015|Vepřové maso

Ciaccia coi friccioli je jedním z nejtypičtějších tradičních receptů z Toskánska. Recept na chleba s masem se nejčastěji používá v oblasti Grosseta a Sieny.

Ciaccia coi friccioli pro 4 osoby:

Doba přípravy: 250 minut

Ingredience na ciaccia coi friccioli:

  • 400 g vepřové slaniny
  • pepř
  • sůl
  • 5 lžíc oleje
  • 500 g chlebového těsta

Příprava Ciaccia coi friccioli:

Nejdříve si na mírném ohni uvaříme vepřové maso. Pak jej nakrájíme na malé kousky a necháme vychladnout. Poté přidáme do chlebového těsta spolu s pepřem a solí. Promícháme a vytvoříme bochník. Bochník zabalte do ručníku a nechte kynout alepsoň hodinu. Poté pečte na 180 stupňů.

Autor: Jad

 

Ciaccia coi friccioli je jedním z nejtypičtějších tradičních receptů z Toskánska. Recept na chleba s masem se nejčastěji používá v oblasti Grosseta a Sieny. Ciaccia coi friccioli
Nejlepší recept

 306 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ