Krůtí soté
Krůtí prsa s ořechy
Calzone s krůtím masem
Krůtí směs na paprice
Krůtí maso v hořčičné omáčce
Pečené krůtí stehno s bylinkami
Krůtí prsa na česneku se zelenými fazolky
Krůtí prsa v těstíčku
Krůtí guláš s klobásou
Krůtí prsa s ořechy
Calzone s krůtím masem
Krůtí směs na paprice
Krůtí maso v hořčičné omáčce
Pečené krůtí stehno s bylinkami
Krůtí prsa na česneku se zelenými fazolky
Krůtí prsa v těstíčku
Krůtí guláš s klobásou
Krůtí soté
Krůtí soté je jednoduchý a lehký pokrm, ideální v letních dnech. Soté můžeme podávat s hranolkami nebo rýží.
Ingredience na krůtí soté:
- 600 g krůtích nebo kuřecích prsíček
- 50 g tvrdého sýra
- 50 g arašídů
- 30 g celeru
- 40 g mrkve
- 100 - 150 g rajčatového protlaku
- 1 cibule
- sójová omáčka
- solamyl
- sůl
- pepř
- olej na pánev
Příprava krůtího soté:
1. Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a smícháme se solamylem a sójovou omáčkou. Necháme odležet v chladu nejméně 2 hodiny.
2. Pak na rozpáleném oleji prudce opečeme.
3. Přidáme očištěnou a najemno nakrájenou kořenovou zeleninu a oloupanou, na nudličky nakrájenou cibuli. Opečeme. Přidáme arašídy, rajský protlak a trochu vody. Povaříme. Hotové posypeme strouhaným sýrem.
Autor: Ema
Krůtí soté je jednoduchý a lehký pokrm, ideální v letních dnech. Soté můžeme podávat s hranolkami nebo rýží. Krůtí soté
Nejlepší recept
310
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ