Krůtí soté

14.08 2015|Krůtí maso

Krůtí soté je jednoduchý a lehký pokrm, ideální v letních dnech. Soté můžeme podávat s hranolkami nebo rýží.

Ingredience na krůtí soté:

  • 600 g krůtích nebo kuřecích prsíček
  • 50 g tvrdého sýra
  • 50 g arašídů
  • 30 g celeru
  • 40 g mrkve
  • 100 - 150 g rajčatového protlaku
  • 1 cibule
  • sójová omáčka
  • solamyl
  • sůl
  • pepř
  • olej na pánev

Příprava krůtího soté:


1. Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a smícháme se solamylem a sójovou omáčkou. Necháme odležet v chladu nejméně 2 hodiny.

2. Pak na rozpáleném oleji prudce opečeme.

3. Přidáme očištěnou a najemno nakrájenou kořenovou zeleninu a oloupanou, na nudličky nakrájenou cibuli. Opečeme. Přidáme arašídy, rajský protlak a trochu vody. Povaříme. Hotové posypeme strouhaným sýrem.

Autor: Ema

Krůtí soté je jednoduchý a lehký pokrm, ideální v letních dnech. Soté můžeme podávat s hranolkami nebo rýží. Krůtí soté
Nejlepší recept

 301 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ