Krůtí maso v hořčičné omáčce
Krůtí maso na špeku
Marinovaná krůtí prsa
Krůtí jambalaya z Turecka
Jak se vaří krůtí shawarma
Krůtí směs na paprice
Calzone s krůtím masem
Krůtí prsa s ořechy
Krůtí soté
Krůtí maso na špeku
Marinovaná krůtí prsa
Krůtí jambalaya z Turecka
Jak se vaří krůtí shawarma
Krůtí směs na paprice
Calzone s krůtím masem
Krůtí prsa s ořechy
Krůtí soté
Krůtí maso v hořčičné omáčce
Krůtí maso v hořčičné omáčce je lahodný hlavní chod, který kombinuje hořčici a sterilizované okurky s dietním krůtím masem.
Ingredience na krůtí maso v hořčičné omáčce:
- krůtí horní stehno
- 2 cibule
- sůl
- mletý pepř
- 2 lžíce hladké mouky
- 3 lžíce plnotučné hořčice
- 4 sterilované okurky střední velikosti
- olej
Příprava krůtího masa v hořčičné omáčce:
1. Maso ze všech stran osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji ze všech stran opečeme. Přendáme do pekáče.
2. Na oleji po osmažení masa osmažíme na čtvrtkolečka nakrájenou cibuli do měkka a i s olejem ji nalijeme do pekáče na maso. Podlijeme horkým vývarem nebo vodou, přiklopíme a vložíme do trouby vyhřáté na 220°C.
3. V půl hrnku vody rozkvedláme mouku a hořčici a doplníme vodou na plný hrnek. Okurky nakrájíme na kostičky. Až je maso měkké (asi po hodině), přilijeme do pekáče obsah hrnku a přisypeme nakrájené okurky.
4. Vrátíme do trouby asi na 15 minut. Pak maso vyjmeme a omáčku v pekáči upravíme přidáním vody na požadované množství a hustotu. V troubě necháme chvíli přejít varem. Maso zatím nakrájíme na plátky a vrátíme do omáčky. Podáváme s rýží.
Autor: Radana
Krůtí maso v hořčičné omáčce je jednoduchý, ale velmi dobrý hlavní chod. Krůtí maso je zdravé a vhodné na dietu i jako.. Krůtí maso
Nejlepší recept
323
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ