Marinovaná krůtí prsa
Krůtí jambalaya z Turecka
Jak se vaří krůtí shawarma
Krůtí špízy
Voňavá krůtí stehna na šalvěji
Krůtí maso na špeku
Krůtí maso v hořčičné omáčce
Krůtí směs na paprice
Calzone s krůtím masem
Krůtí jambalaya z Turecka
Jak se vaří krůtí shawarma
Krůtí špízy
Voňavá krůtí stehna na šalvěji
Krůtí maso na špeku
Krůtí maso v hořčičné omáčce
Krůtí směs na paprice
Calzone s krůtím masem
Marinovaná krůtí prsa

Díky správnému postupu si můžete připravit šťavnatá a křehká krůtí prsa. Tajemstvím následujícího receptu je doba marinování, ta je minimálně 4 hodiny.
Ingredience na marinovaná krůtí prsa:
- 2 vykostěná krůtí prsa
- 2 stroužky česneku
- 1 lžíce nasekané čerstvé bazalky
- 1/2 lžičky pepře
- 6 celých hřebíčků
- 1/1 šálku oleje
- 1/4 šálku sójové omáčky
- 2 lžíce citronové šťávy
- 1 lžíce třtinového cukru
Příprava marinovaných krůtích prsou:
1. V malé misce smíchejte utřený česnek, bazalku a pepř. Obalte ve směsi krůtí prsa a na závěr je posypejte hřebíčkem.
2. Ve velké misce smíchejte olej, sójovou omáčku, citronovou šťávu a třtinový cukr. Dejte prsa do omáčky a nechte přikryté marinovat alespoň 4 hodiny v lednici.
3. Předehřejte gril na vysokou teplotu.
4. Rošt grilu lehce naolejujte a položte na něj krůtí prsa. Zavřete víko grilu a grilujte prsa 15 minut na každé straně.
Marinovaná krůtí prsa. Díky správnému postupu si můžete připravit šťavnatá a křehká krůtí prsa. Tajemstvím následujícího receptu je doba marinování, ta je minimálně 4 hodiny.
Nejlepší recept
325
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ