Calzone s krůtím masem

11.08 2015|Krůtí maso

Calzone s krůtím masem je výborným pokrmem k večeři. Calzone podáváme s čerstvým zeleninovým salátem a můžete přidat i nějakou dobrou omáčku.

Ingredience na calzone s krůtím masem:

  • 600 g krůtího masa
  • 2 lžíce oleje
  • 1-2 cibule
  • 4 lžíce kečupu
  • sůl
  • mletý pepř
  • 2 lžičky grilovacího koření
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 2 vejce
  • 500 g lístkového těsta
  • vejce na potření

Příprava calzone s krůtím masem:


1. Maso nakrájíme na malé kousky. Na rozpáleném oleji krátce osmahneme nahrubo pokrájenou cibuli, přidáme maso, okořeníme, osolíme, zakapeme kečupem a za občasného míchání opečeme doměkka. Pak vmícháme mouku a syrová vejce. Necháme vychladnout.

2. Těsto rozpůlíme a každou část rozválíme na placku. Jednu položíme na suchý plech, na ni rozložíme masovou směs a přikryjeme druhou plackou. Okraje dobře zmáčkneme a utěsníme. Povrch potřeme rozšlehaným vejcem, možno posypat semínky.

3. Vložíme do trouby vyhřáté na 220°C a pečeme asi 25 minut.

Autor: Mia

Calzone s krůtím masem je výborným pokrmem k večeři. Calzone podáváme s čerstvým zeleninovým salátem a můžete přidat i nějakou dobrou omáčku. Calzone s krůtím masem
Nejlepší recept

 347 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ