Krůtí jambalaya z Turecka
Jak se vaří krůtí shawarma
Krůtí špízy
Voňavá krůtí stehna na šalvěji
Krůtí maso na jehle
Marinovaná krůtí prsa
Krůtí maso na špeku
Krůtí maso v hořčičné omáčce
Krůtí směs na paprice
Jak se vaří krůtí shawarma
Krůtí špízy
Voňavá krůtí stehna na šalvěji
Krůtí maso na jehle
Marinovaná krůtí prsa
Krůtí maso na špeku
Krůtí maso v hořčičné omáčce
Krůtí směs na paprice
Krůtí jambalaya z Turecka

Na tureckou jamabalayu můžete použít jakékoliv maso. Dnes si ji připravíme z krůtího masa, které je v ní stejně dobré, jako třeba kuřecí nebo krevety.
Ingredience na krůtí jambalayu:
- 600 g krůtího masa
- 3 stonky řapíkatého celeru
- cibule
- 1 nákrájená zelená paprika
- 3 stroužky česnku
- šálek nakrájených rajčat
- 2 šálky kuřecího vývaru
- 1 a 1/2 šálku dlouhozrné rýže
- 1 bobkový list
- 2 lžičky vegety
Příprava turecké jambalay:
Osmahněte kousky krůtího masa a dejte je stranou. Do pánve dejte kousky celeru, cibule, papriky, česneku, rajčat, vývar, rýži, bobkový list a koření. Vše dobře promíchejte a přiveďte k varu. Snižte teplotu na středně nízkou, přikryjte a duste, dokud rýže nezměkne, asi 40 až 45 minut.Autor: JaDa
Krůtí jambalaya z Turecka. Na tureckou jamabalayu můžete použít jakékoliv maso. Dnes si ji připravíme z krůtího masa, které je v ní stejně dobré, jako třeba kuřecí nebo krevety.
Nejlepší recept
332
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ