Krůtí maso na jehle

12.03 2015|Krůtí maso
Krůtí maso na jehle

Krůtí maso je nejen chutné, ale i zdravé. Krůtí maso na jehle s žampiony, paprikou a slaninou je výborným tipem na oběd i večeři. Ke špízům podávejte brambory nebo salát.

Ingredience na krůtí maso na jehle:

  • 500 g krůtích prsíček
  • 200 g anglické slaniny
  • 200 g žampionů
  • 3 malé cibule
  • 4 stroužky prolisovaného česneku
  • 1 červená a žlutá paprika
  • sůl
  • grilovací koření
  • olej

Příprava krůtího masa na jehle:

Krůtí prsa nakrájejte na kostky a vložte do misky s olejem, česnekem a grilovacím kořením. Dobře promíchejte. Maso napichujte na jehlu a prokládejte plátky žampionů, cibule, anglické slaniny a kousky paprik. Mírně osolte a vložte do zapékací misky vymazané olejem. Podlívejte trochou vody nebo masovým vývarem a pečte doměkka. Během pečení jehly otáčejte a maso polévejte vypečenou šťávou.

Autor: Jada

Krůtí maso na jehle. Krůtí maso je nejen chutné, ale i zdravé. Krůtí maso na jehle s žampiony, paprikou a slaninou je výborným tipem na oběd i večeři. Ke špízům podávejte brambory nebo salát.
Nejlepší recept

 307 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ