Italský guláš
Dušené hovězí na česneku
Dušené hovězí s bramborami
Bramborová musaka s mletým masem
Španělské ptáčky z mletého masa
Hovězí biftek
Hovězí líčka na červeném víně
Bramborový guláš s hovězím masem
Hovězí nudličky s fazolkami
Dušené hovězí na česneku
Dušené hovězí s bramborami
Bramborová musaka s mletým masem
Španělské ptáčky z mletého masa
Hovězí biftek
Hovězí líčka na červeném víně
Bramborový guláš s hovězím masem
Hovězí nudličky s fazolkami
Italský guláš
Guláš je oblíbený nejen v Česku. Jeho variaci si připravují i v Itálii. Do italského guláše se přidává rozmarýn, rajčata, paprika a podává se s rýží nebo těstovinami.
Ingredience na italský guláš:
- 600 g hovězí kližky
- 2 cibule
- 2 stroužky česneku
- sůl
- mletý pepř
- 4 lžíce olivového oleje
- 2 snítky rozmarýnu
- 2 plechovky krájených rajčat (á 400 g)
- 2 malé chilli papričky
- 2 žluté papriky
Příprava italského guláše:
1. Omyté a osušené maso nakrájíme na kostky.
2. V kastrolu rozpálíme olej a nasypeme na čtvrt kolečka nakrájenou cibuli. Smažíme asi 5 minut. Přidáme nadrobno pokrájený česnek a ještě asi minutu mícháme.
3. Pak přidáme maso a ze všech stran opečeme do zatáhnutí. Osolíme a opepříme.
4. Přidáme obsah obou plechovek s rajčaty, na jemno nakrájený rozmarýn, na proužky nakrájenou žlutou papriku a chilli papričky. Pod pokličkou dusíme do změknutí masa. Podle potřeby můžeme trošku podlít horkou vodou a italský guláš je na světě.
Autor: Marie
Italský guláš. Guláš je oblíbený nejen v Česku. Jeho variaci si připravují i v Itálii. Do italského guláše se přidává rozmarýn, rajčata, paprika a podává se s rýží nebo těstovinami.
Nejlepší recept
347
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ