Hovězí biftek
Italský guláš
Dušené hovězí na česneku
Dušené hovězí s bramborami
Bramborová musaka s mletým masem
Hovězí líčka na červeném víně
Bramborový guláš s hovězím masem
Hovězí nudličky s fazolkami
Dušená hovězí kližka na česneku
Italský guláš
Dušené hovězí na česneku
Dušené hovězí s bramborami
Bramborová musaka s mletým masem
Hovězí líčka na červeném víně
Bramborový guláš s hovězím masem
Hovězí nudličky s fazolkami
Dušená hovězí kližka na česneku
Hovězí biftek
Dobře připravený hovězí biftek je opravdový gurmánský zážitek. Základem je kvalitní hovězí svíčková, dobrá pánev s tlustým dnem a trouba.
Ingredience na hovězí biftek:
- pravá svíčková
- sůl
- čerstvě mletý pepř
- olej
Příprava hovězího bifteku:
1. Omyté a osušené maso nakrájíme na špalíky tlusté cca 3 cm. Potřeme je olejem, posypeme čerstvě mletým pepřem, osolíme a necháme asi 30 minut odpočinout (ne v ledničce).
2. Troubu zapneme na 180°C. Litinovou pánev nasucho rozpálíme a položíme na ni maso. Z každé strany opečeme 3 minuty.
3. Potom maso vložíme do vyhřáté trouby na 5-8 minut, podle toho jak moc chceme maso propečené
4. Po vytažení z trouby maso překryjeme alobalem a před podáváním necháme chvíli odpočinout.
5. Podáváme s libovolně upravenými bramborami, zeleninovým salátem a omáčkou vhodnou ke steakům
Autor: Eliška
Hovězí biftek. Dobře připravený hovězí biftek je opravdový gurmánský zážitek. Základem je kvalitní hovězí svíčková, dobrá pánev s tlustým dnem a trouba.
Nejlepší recept
322
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ