Karbanátky z mletého masa
Luxusní vepřová líčka s pečenými bramborami
Pečené vepřové plecko
Plněná vepřová panenka
Vepřová žebírka ve sladkokyselé omáčce
Vynikající dýňová pizza s pestem ze sušených rajčat
Luxusní vepřová líčka s pečenými bramborami
Pečené vepřové plecko
Plněná vepřová panenka
Vepřová žebírka ve sladkokyselé omáčce
Vynikající dýňová pizza s pestem ze sušených rajčat
Karbanátky z mletého masa

Masové karbanátky jsou oblíbenou specialitou nejen v české kuchyni. Mezi nejoblíbenější variantu patří karbanátky z mixu mletých mas. Nejčastější kombinací je vepřové a hovězí maso. Ideální přílohou je bramborová kaše a zeleninový salát.
Ingredience:
Pro 4 osoby
294 kcal na 100 g
40 min.
294 kcal na 100 g
40 min.
- 500 g mletého masa (mix hovězí a vepřové)
- 1 menší cibule
- 3 stroužky česneku
- hrst strouhanky
- majoránka
- sůl
- pepř
- olej na smažení
Příprava:
1. Do misky vložíme mleté maso.2. Přidáme vajíčko, strouhanku, rozmělněný česnek a na drobno nakrájenou cibulku.
3. Přidáme necelou lžičku soli, majoránku a trochu pepře.
4. V pánvi rozpálíme olej. Mezitím vytvarujeme karbanátky.
5. Maso z každé strany osmahneme dozlatova.
6. Kdo nemá rád příliš mastné, karbanátky může podlít vodou a dusit do uvaření.
Autor: Iva Vaclavová
Karbanátky z mletého masa jsou jednoduché a rychlé na přípravu. Naučte se je připravovat podle našeho video receptu. Pokud si je chcete připravit trochu dietněji , připravte je na vodě.
Nejlepší recept
305
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ