Dušené vepřové plecko s mrkví

08.09 2015|Vepřové maso

Přemýšlíte, co připravit k obědu? Zkuste dušené vepřové plecko s mrkví. K jednoduchému pokrmu se skvěle hodí šťouchané brambory.

Ingredience na dušené vepřové plecko s mrkví:

  • 750 g vepřové plece
  • 1 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžíce hladké mouky
  • sůl
  • mletý pepř
  • 1 kostka zeleninového bujónu
  • 500 g mrkve

Příprava dušeného vepřového plecka s mrkví:


1. Omyté a osušené maso ze všech stran osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji opečeme.

2. Přidáme pokrájenou cibuli, podlijeme trochou vody, přidáme kostku zeleninového bujónu a pod pokličkou dusíme.

3. Mouku zapracujeme do másla.

4. Až je maso téměř měkké, přidáme k němu očištěnou mrkev, máslo s moukou a dodusíme doměkka.

Autor: Jarka

Dušené vepřové plecko s mrkví je jednoduchý, avšak chutný recept na vepřové plecko. Příprava dušeného vepřového plecka se
Nejlepší recept

 313 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ