Kuřecí plátek v hořčičné omáčce
Kuřecí játra s paprikou
Kohout na červeném víně z Francie
Jak upéct kuře s dokonalou zlatavou kůrkou za 30 minut
Kuře se zelenými fazolkami
Kuře na paprice od babičky
Kuřecí játra na cibulce
Drůbeží játra na cibulce
Drůbeží játra s jablky na kari
Kuřecí játra s paprikou
Kohout na červeném víně z Francie
Jak upéct kuře s dokonalou zlatavou kůrkou za 30 minut
Kuře se zelenými fazolkami
Kuře na paprice od babičky
Kuřecí játra na cibulce
Drůbeží játra na cibulce
Drůbeží játra s jablky na kari
Kuřecí plátek v hořčičné omáčce

Kuřecí plátek v hořčičné omáčce je jednoduchý a rychlý způsob, jak zpracovat kuřecí prsa. Kuřecí plátek podáváme s rýží, knedlíkem nebo bramborem.
Ingredience na kuřecí plátek v hořčičné omáčce:
- 4 plátky kuřecích nebo krůtích prsou
- trochu hladké mouky
- kousek másla
- 2 velké cibule
- 2 vrchovaté lžíce plnotučné hořčice
- 150 - 200 ml smetany na vaření
- sůl
- pepř
- petrželová nať
Příprava kuřecího plátku:
1. Plátky masa lehce naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme máslo a maso na něm z obou stran mírně opečeme.
2. Vyndáme z pánve a do výpeku nasypeme nadrobno pokrájenou cibuli. Za stálého míchání osmažíme (ne do tmava). Přidáme hořčici, trochu horké vody nebo masového vývaru a rozmícháme.
3. Vložíme plátky masa a pod pokličkou dusíme doměkka. Až je maso měkké, přilijeme smetanu a vmícháme posekanou zelenou petrželku. Necháme přejít varem.
Autor: Liv
Kuřecí plátek v hořčičné omáčce. Kuřecí plátek v hořčičné omáčce je jednoduchý a rychlý způsob, jak zpracovat kuřecí prsa. Kuřecí plátek podáváme s rýží, knedlíkem nebo bramborem.
Nejlepší recept
343
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ