Kohout na červeném víně z Francie
Jak upéct kuře s dokonalou zlatavou kůrkou za 30 minut
Kuře se zelenými fazolkami
Mexické kuře
Kuřecí pánev
Kuřecí játra s paprikou
Kuřecí plátek v hořčičné omáčce
Kuře na paprice od babičky
Kuřecí játra na cibulce
Jak upéct kuře s dokonalou zlatavou kůrkou za 30 minut
Kuře se zelenými fazolkami
Mexické kuře
Kuřecí pánev
Kuřecí játra s paprikou
Kuřecí plátek v hořčičné omáčce
Kuře na paprice od babičky
Kuřecí játra na cibulce
Kohout na červeném víně z Francie
Rafinované, elegantní a ještě jednou rafinované. Kohout na víně je klasikou francouzské kuchyně, která nenecha nikoho lhostejným. Mimochodem, v každé vinařské oblasti ve Francii existuje vlastní, původní receptura kohouta na víně.
Ingredience na kohouta na červeném víně:
- kohout nebo kuře
- láhev suchého červeného vína
- 200 g celeru
- 3 cibule
- 300 g mrkve
- celá palice česneku
- tymián a rozmarýn
- 50 g másla
- olivový olej
- sůl a pepř
Příprava kohouta na červeném víně:
1. Předehřejte troubu na 180 stupňů.
2. Dejte do pekáče mrkev, celer a cibuli. Polijte zeleninu olivovým olejem. Snižte teplotu na polovinu a pečte asi 15 minut.
3. Kohouta naporcujte na 4 kousky a orestujte na směsi másla a rostliného oleje dozlatova.
4. Ke kohoutovi přidejte orestovanou zeleninu, smíchejte vše s rozdrceným česnekem a bylinkami. Dochuťte solí, pepřem a zalijte vínem. Vařte přikryté na mírném ohni asi 30 minut.
5. Teplotu trouby snižte opět na 100 stupňů a maso tam pečte dalších 40 minut.
6. Kohouta uspořádejte se zeleninou na talíř a vývar propasírujte přes síto a udělejte z něj omáčku.
Autor: Jada
Kohout na červeném víně z Francie.Rafinované, elegantní a ještě jednou rafinované. Kohout na víně je klasikou francouzské kuchyně, která nenecha nikoho lhostejným. Kohout na červeném víně je
Nejlepší recept
342
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ