Kuřecí játra na cibulce

01.08 2016|Kuřecí maso
Kuřecí játra na cibulce

Nevíte, co rychlého připravit k obědu nebo k večeři? Zkuste klasiku - játra na cibulce. Játra na cibulce můžete podávat s chlebem, rýží i bramborem.

Ingredience na játra na cibulce:

  • 500 g drůbežích jater
  • 100 g anglické slaniny
  • 1 cibule
  • karí
  • sůl
  • pepř
  • drcený kmín
  • rajče
  • zelená petrželka

Příprava jater na cibulce:


1. Na pánvi rozehřejeme kostičky slaniny a osmažíme na ní pokrájenou cibuli.

2. Přidáme játra nakrájená na kousky a za stálého míchání smažíme doměkka. Během smažení posypeme kmínem, pepřem a karí.

3. Hotová játra osolíme a na talíři ozdobíme kousky rajčat a zelenou petrželkou. Podáváme s chlebem.

Autor:

Kuřecí játra na cibulce. Nevíte, co rychlého připravit k obědu nebo k večeři? Zkuste klasiku - játra na cibulce. Játra na cibulce můžete podávat s chlebem
Nejlepší recept

 320 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ