Drůbeží játra na cibulce

13.08 2015|Kuřecí maso
Drůbeží játra na cibulce

Drůbeží játra na cibulce jsou chutnou a částečně i zdravou záležitostí. Kuřecí játra obsahují vitamíny B, D a A. Najdete v nich i železo, zinek, draslík či měď.

Ingredience na drůběží játra na cibulce:

  • 600 g kuřecích jater
  • 2 cibule
  • sůl
  • mletý pepř
  • drcený kmín
  • grilovací koření
  • olej
  • pár cherry rajčátek
  • 1 naťová cibulka
  • 5-6 stroužků česneku

Příprava drůbežích jater na cibulce:


1. Pekáč potřeme olejem a posypeme cibulí pokrájenou nahrubo. Na ni položíme očištěná játra. Okořeníme, přihodíme rajčátka a vložíme do trouby vyhřáté na 230°C.

2. Po 15 minutách osolíme, přihodíme na tenké plátky pokrájený česnek, promícháme a dalších 10-15 minut dopečeme.

3. Na talíři posypeme pokrájenou naťovou cibulkou. Podáváme s chlebem nebo vařenými bramborami.

Autor. Milena

Drůbeží játra na cibulce jsou chutnou a částečně i zdravou záležitostí. Kuřecí játra obsahují vitamíny B, D a A. Najdete v nich i železo, zinek, draslík či měď. Drůbeží játra na cibulce
Nejlepší recept

 322 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ