Kuřecí játra na cibulce s hořčicí

24.08 2015|Kuřecí maso
Kuřecí játra na cibulce s hořčicí

Kuřecí játra na cibulce s hořčicí a sojovou omáčkou jsou chutným tipem na večeři. Jatýrka jsou ideální s pečivem nebo rýží.

Ingredience na kuřecí játra na cibulce s hořčicí:

  • 500 g kuřecích jater
  • 200 g cibule
  • 30 g česneku
  • 40 ml sojové omáčky
  • 80 g hořčice
  • 100 g uzené slaniny

Příprava kuřecích jater na cibulce s hořčicí:


1. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Slaninu nakrájíme na kostičky.

2. Všechno dáme do pekáčku i s očištěnými játry. Polijeme sojovou omáčkou, přidáme hořčici a promícháme.

3. Podlijeme vodou (cca 200 ml) a vložíme do trouby vyhřáté na 220°C. Pečeme dokud se nevypaří většina vody (asi půl hodiny), občas můžeme promíchat.

Autor: Lída

Kuřecí játra na cibulce s hořčicí si můžete připravit k večeři i ke svačině. Játra servírujeme s čerstvým chlebem nebo rýží. Kuřecí játra na cibulce
Nejlepší recept

 323 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ