Kuřecí játra na cibulce s hořčicí
Drůbeží játra s jablky na kari
Drůbeží játra na cibulce
Kuřecí játra na cibulce
Kuře na paprice od babičky
Zapečené rizoto s kuřecím masem a brokolicí
Dušená mrkev s tofu
Kuřecí kebab
Čínská kuřecí směs
Drůbeží játra s jablky na kari
Drůbeží játra na cibulce
Kuřecí játra na cibulce
Kuře na paprice od babičky
Zapečené rizoto s kuřecím masem a brokolicí
Dušená mrkev s tofu
Kuřecí kebab
Čínská kuřecí směs
Kuřecí játra na cibulce s hořčicí
Kuřecí játra na cibulce s hořčicí a sojovou omáčkou jsou chutným tipem na večeři. Jatýrka jsou ideální s pečivem nebo rýží.
Ingredience na kuřecí játra na cibulce s hořčicí:
- 500 g kuřecích jater
- 200 g cibule
- 30 g česneku
- 40 ml sojové omáčky
- 80 g hořčice
- 100 g uzené slaniny
Příprava kuřecích jater na cibulce s hořčicí:
1. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Slaninu nakrájíme na kostičky.
2. Všechno dáme do pekáčku i s očištěnými játry. Polijeme sojovou omáčkou, přidáme hořčici a promícháme.
3. Podlijeme vodou (cca 200 ml) a vložíme do trouby vyhřáté na 220°C. Pečeme dokud se nevypaří většina vody (asi půl hodiny), občas můžeme promíchat.
Autor: Lída
Kuřecí játra na cibulce s hořčicí si můžete připravit k večeři i ke svačině. Játra servírujeme s čerstvým chlebem nebo rýží. Kuřecí játra na cibulce
Nejlepší recept
323
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ