Zvěřinový guláš
Zvěřinové ragú s houbami
Dušený bažant na bílém víně
Srnčí guláš
Jemná srnčí sekaná
Kančí s pepřovou omáčkou
Zvěřinové ragú s houbami
Dušený bažant na bílém víně
Srnčí guláš
Jemná srnčí sekaná
Kančí s pepřovou omáčkou
Zvěřinový guláš

Když umíte zvěřinový guláš dobře připravit, pak je to opravdu gurmánský zážitek. Tajemství spočívá ve správné kombinaci a množství koření, které dodá zvěřině to správné aroma.
Ingredience na zvěřinový guláš:
- 1 kg zvěřiny - srnčí, dančí, jelení
- 1 velká cibule
- 2 stroužky česneku
- půl lžíce sladké papriky
- půl lžíce pálivé papriky
- 1 lžička drceného kmínu
- 1 lžíce hladké mouky
- hrnek suchého červeného vína
- 1-2 hrnky vody
- 1 mrkev na kolečka
- 2 řapíkaté celery na kousky
- 1 lžička čerstvého tymiánu
- 1 bobkový list
- 1 lžička rozmarýnu
- 1 lžíce petrželové nati
- 2 hrušky na kousky
- 2 lžíce brusinek
- sůl a pepř
- 3 lžíce oleje
Příprava zvěřinového guláše:
Ve velkém hrnci osmahněte na tuku cibuli nakrájenou nadrobno, přidejte maso nakrájené na kostky a dobře jej osmahněte z každé strany. Přidejte česnek, kmín, papriku a osmahněte. Poté maso zaprašte moukou, zalijte vínem a vodou a ochuťte solí a pepřem. Následně přidejte mrkev, celer, tymián, rozmarýn a vařte, dokud maso nezměkne. Na závěr přidejte hrušku bez jadřinců nakrájenou na kousky, brusinky, petrželovou nať a povařte doměkka. Podávejte s knedlíkem nebo chlebem.Autor: JaDa
Zvěřinový guláš. Když umíte zvěřinový guláš dobře připravit, pak je to opravdu gurmánský zážitek. Tajemství spočívá ve správné kombinaci a množství koření, které dodá zvěřině to správné aroma.
Nejlepší recept
347
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ