Zvěřinové ragú s houbami
Kančí s pepřovou omáčkou
Jemná srnčí sekaná
Srnčí guláš
Dušený bažant na bílém víně
Zvěřinový guláš
Kančí s pepřovou omáčkou
Jemná srnčí sekaná
Srnčí guláš
Dušený bažant na bílém víně
Zvěřinový guláš
Zvěřinové ragú s houbami

Zvěřina je k dostání ve specializovaných prodejnách. Nebojte se udělat si zvěřinové hody doma. Zvěřinové maso je zdravé a má minimální podíl tuku. Jeden z jednoduchších receptů je srnčí ragú s houbami.
Ingredience na srnčí ragú:
- 800 g srnčí kýty
- 130 g slaniny
- 2 cibule
- 300 g hub
- 300 ml hovězího vývaru
- 20 g másla
- 2 polévkové lžíce oleje
- 2 polévkové lžíce mouky
- pepř, sůl
- 1 polévková lžíce oregana
- 2 polévkové lžíce rajčatového protlaku
- 4 polévkové lžíce sherry brandy
- 2 polévkové lžíce worchesteru
Příprava zvěřinového ragú s houbami:
- V kastrolu rozehřejte máslo a olej.
- Cibuli oloupejte, nakrájejte na kostičky a přidejte do kastrolu s nakrájenou slaninou.
- Za stálého míchání osmažte do zlatova.
- Maso omyjte, osušte.
- Nakrájejte na kostky a smažte po všech stranách asi 4 minuty.
- Potom vmíchejte mouku a orestujte.
- Přilejte brandy a promíchejte.
- Přidejte nakrájené houby.
- Vše promíchejte a zalijte hovězím vývarem.
- Vmíchejte rajčatový protlak, worchester, okořeňte, opepřete a osolte.
- Duste 1-2 hodiny, až je maso měkké.
Autor: Liv
Zvěřinové ragú s houbami. Zvěřina je k dostání ve specializovaných prodejnách. Nebojte se udělat si zvěřinové hody doma. Zvěřinové maso je zdravé a má minimální podíl tuku. Srnčí ragú s houbami.
Nejlepší recept
334
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ