Srnčí guláš
Dušený bažant na bílém víně
Zvěřinový guláš
Jemná srnčí sekaná
Kančí s pepřovou omáčkou
Zvěřinové ragú s houbami
Dušený bažant na bílém víně
Zvěřinový guláš
Jemná srnčí sekaná
Kančí s pepřovou omáčkou
Zvěřinové ragú s houbami
Srnčí guláš

Jak připravit nejlepší srnčí guláš? Jednoduše! Použijte následující recept a výsledek bude zaručen. Srnčí guláš podávejte s chlebem nebo knedlíkem.
Ingredience na srnčí guláš:
- 750 g srnčího předního masa
- 3 velké cibule
- olej
- sůl
- mletý pepř
- drcený kmín
- mletá paprika
- majoránka
- 2 lžíce rajského protlaku
- 500 ml srnčího vývaru
- 2-3 lžíce zásmažky
Příprava srnčího guláše:
1. Na troše rozpáleného oleje osmažíme pokrájenou cibuli dorůžova. Přidáme na kousky pokrájené maso a za stálého míchání opečeme do ztmavnutí.
2. Opepříme, okmínujeme, osolíme, přidáme papriku, protlak, krátce ještě všechno společně orestujeme a podlijeme vývarem. Pod pokličkou dusíme do změknutí masa.
3. Až je maso měkké, přidáme majoránku, zásmažku a ještě 15 minut povaříme.
4. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo pečivem. Na talíři ozdobíme kolečky cibule.
Vývar ze srnčího masa: srnčí žebra, případně jiné kosti a nekvalitní odřezky masa zalijeme studenou vodou, osolíme, přidáme koření - bobkový list, kuličky nového koření, pepře a jalovce, a pomalu vaříme cca 2-3 hodiny, podle toho, jak silný vývar chceme. Během vaření odebíráme pěnu, která se tvoří při vaření. Hotový vývar scedíme. Pokud máme vývaru více, vychladlý rozdělíme do umělohmotných lahví a zmrazíme. Používáme na podlévání při přípravě srnčího masa.
Autor: Lída
Srnčí guláš. Jak připravit nejlepší srnčí guláš? Jednoduše! Použijte následující recept a výsledek bude zaručen. Srnčí guláš podávejte s chlebem nebo knedlíkem.
Nejlepší recept
339
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ