Dušený bažant na bílém víně
Zvěřinový guláš
Srnčí guláš
Jemná srnčí sekaná
Kančí s pepřovou omáčkou
Zvěřinové ragú s houbami
Zvěřinový guláš
Srnčí guláš
Jemná srnčí sekaná
Kančí s pepřovou omáčkou
Zvěřinové ragú s houbami
Dušený bažant na bílém víně

Pokud jste ulovili, dostali nebo koupili bažanta a nevíte, co s ním, máme pro vás tip. Zkuste jej podusit na víně, výsledný efekt je opravdu báječný.
Ingredience na dušeného bažanta na bílém víně:
- bažant
- 80 g prorostlého vepřového
- 1 dl bílého vína
- 2 lžíce vaječného koňaku
- 30 g másla
- sůl a pepř
Příprava bažanta ne víně:
Na másle osmahněte na kostičky nakrájené vepřové a očištěného a osoleného bažanta. Maso osmahněte ze všech stran. Přidejte koňak a pod pokličkou duste doměkka. Podle potřeby bažanta obracejte a podlívejte vodou. Měkkého bažanta výjměte, naporcujte a dejte na talíře. Do výpeku z bažanta nalijte víno a krátce povařte. Šťávou polijte nachystaného bažanta. Podávejte s rýží.Autor: JaDa
Dušený bažant na bílém víně. Pokud jste ulovili, dostali nebo koupili bažanta a nevíte, co s ním, máme pro vás tip. Zkuste jej podusit na víně, výsledný efekt je opravdu báječný.
Nejlepší recept
310
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ