Plněná kuřecí kapsa s karamelizovanou cibulí a camembertem
Pečené kuře na česneku
Kuřecí nudličky na smetaně
Nadívané kuře
Závin s kuřecím masem
Kuře na smetaně s rajčátky
Kuřecí pánev z indické kuchyně
Kuře na rajčatech
Zeleninový salát s kuřecími kousky
Pečené kuře na česneku
Kuřecí nudličky na smetaně
Nadívané kuře
Závin s kuřecím masem
Kuře na smetaně s rajčátky
Kuřecí pánev z indické kuchyně
Kuře na rajčatech
Zeleninový salát s kuřecími kousky
Plněná kuřecí kapsa s karamelizovanou cibulí a camembertem

Plněná kuřecí kapsa s karamelizovanou cibulí a camembertem je netradiční a jednoduchý recept, díky kterému připravíte slavnostní chod během chvilky.
Ingredience na plněnou kuřecí kapsu:
- 4 kuřecí prsní řízky
- 4 velké červené cibule
- 1 sýr Camembert
- sůl
- mletý pepř
- 2 lžičky cukru
- 2 lžičky octa
- hladká mouka
- olej
- 2 lžíce sojové omáčky
Příprava plněné kuřecí kapsy:
1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtkolečka. Na pánvi rozpálíme olej, nasypeme cibuli, osolíme a smažíme do zesklovatění. Přidáme cukr, plamen ztlumíme na minimum a pomalinku restujeme do lehkého zkaramelizování, často promícháme. Nakonec zastříkneme octem. Až se ocet vypaří, odstavíme z plotny a necháme vychladnout.
2. Omyté a osušené řízky naplocho rozkrojíme, ale nedokrojíme, rozevřeme (jako knihu) a rozklepeme na větší plátek.
3. Maso z obou stran osolíme a opepříme. Na jednu polovinu plátku masa položíme lžíci vychladlé cibule a čtvrtinu sýra. Přehneme a spojíme jehlami nebo párátky.
4. Každou kapsu obalíme v mouce, přebytečnou mouku oklepeme a kapsy prudce opečeme ze všech stran na pánvi s trochou rozpáleného oleje. Pak zastříkneme sojovou omáčkou, podlijeme troškou horké vody, přiklopíme pokličkou a 10 minut podusíme.
5. Podáváme s hromádkou podušené cibule a libovolně upravenými bramborami, případně s pečivem.
Plněná kuřecí kapsa s karamelizovanou cibulí a camembertem je lahodný a snadný recept. Plněnou kuřecí kapsu můžete podávat s bramborovou kaší
Nejlepší recept
346
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ