Kuřecí pánev z indické kuchyně

12.08 2015|Kuřecí maso
Kuřecí pánev z indické kuchyně

Indická kuchyně je známá pro svou barevnou i chuťovou rozmanitost. Vybrali jsme pro vás z indické kuchyně recept na kuřecí pánev.

Ingredience na kuřecí pánev z indické kuchyně:

  • 600 g kuřecích prsíček
  • 150g šunky
  • 1 cibule
  • 250ml smetany
  • 2 jablka
  • 1 konzerva ananasu
  • 1 lžíce kari koření
  • mletá skořice
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce solamylu
  • sůl
  • olej na pánev

Příprava kuřecí pánve z indické kuchyně:


1. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kousky či nudličky. Smícháme se solamylem a sójovou omáčkou a necháme 20 minut odležet.

2. Šunku nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, jablka oloupáme a nastrouháme nahrubo. Ananas pokrájíme na drobné kousky.

3. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme cibulku, opečeme, přidáme masové nudličky a opečeme ze všech stran. Pak přidáme šunku, jablka a ananas. Ochutíme kari, skořicí a solí. Dusíme doměkka.

4. Nakonec přidáme smetanu a krátce povaříme. Podáváme s rýží.

Autor: Katka

Indická kuchyně je známá pro svou barevnou i chuťovou rozmanitost. Vybrali jsme pro vás z indické kuchyně recept na kuřecí pánev. Kuřecí pánev z indické kuchyně
Nejlepší recept

 312 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ