Kuřecí pánev z indické kuchyně
Kuře na smetaně s rajčátky
Plněná kuřecí kapsa s karamelizovanou cibulí a camembertem
Pečené kuře na česneku
Kuřecí nudličky na smetaně
Kuře na rajčatech
Zeleninový salát s kuřecími kousky
Marocké kuře
Bramborové taštičky plněné masem
Kuře na smetaně s rajčátky
Plněná kuřecí kapsa s karamelizovanou cibulí a camembertem
Pečené kuře na česneku
Kuřecí nudličky na smetaně
Kuře na rajčatech
Zeleninový salát s kuřecími kousky
Marocké kuře
Bramborové taštičky plněné masem
Kuřecí pánev z indické kuchyně
Indická kuchyně je známá pro svou barevnou i chuťovou rozmanitost. Vybrali jsme pro vás z indické kuchyně recept na kuřecí pánev.
Ingredience na kuřecí pánev z indické kuchyně:
- 600 g kuřecích prsíček
- 150g šunky
- 1 cibule
- 250ml smetany
- 2 jablka
- 1 konzerva ananasu
- 1 lžíce kari koření
- mletá skořice
- 2 lžíce sójové omáčky
- 1 lžíce solamylu
- sůl
- olej na pánev
Příprava kuřecí pánve z indické kuchyně:
1. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kousky či nudličky. Smícháme se solamylem a sójovou omáčkou a necháme 20 minut odležet.
2. Šunku nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, jablka oloupáme a nastrouháme nahrubo. Ananas pokrájíme na drobné kousky.
3. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme cibulku, opečeme, přidáme masové nudličky a opečeme ze všech stran. Pak přidáme šunku, jablka a ananas. Ochutíme kari, skořicí a solí. Dusíme doměkka.
4. Nakonec přidáme smetanu a krátce povaříme. Podáváme s rýží.
Autor: Katka
Indická kuchyně je známá pro svou barevnou i chuťovou rozmanitost. Vybrali jsme pro vás z indické kuchyně recept na kuřecí pánev. Kuřecí pánev z indické kuchyně
Nejlepší recept
312
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ