Marocké kuře

14.08 2015|Kuřecí maso
Marocké kuře

Marocké kuře sází na kombnaci medu, rajčat, mleté skořice a zelených fazolek. Aromatický pokrm podáváme s kuskusem.

Ingredience na marocké kuře s kuskusem:

  • 3 kuřecí prsa
  • sůl
  • drcený pepř
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžička mleté skořice
  • 1 lžička mletého kmínu
  • plechovka krájených rajčat (400 g)
  • 150 ml slepičího vývaru
  • 200 g zelených fazolek
  • 1 citron
  • 2 lžíce olivového oleje

Příprava marockého kuřete s kuskusem:


1. Omyté a osušené maso nakrájíme na kousky. Osolíme, opepříme a promícháme s medem.

2. Ve velké pánvi rozpálíme olej, přidáme maso a za stálého míchání opékáme 6-8 minut dozlatova.

3. Pak vmícháme skořici, kmín, rajčata, vývar, kůru a šťávu z poloviny citronu. Nakonec přimícháme fazolky.

4. Přivedeme k varu a necháme odkryté povařit 8-10 minut, do změknutí fazolek.

Autor: Albert

Marocké kuře sází na kombnaci medu, rajčat, mleté skořice a zelených fazolek. Aromatický pokrm podáváme s kuskusem. Marocké kuře s kuskusem
Nejlepší recept

 347 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ