Kuřecí prsa na bazalce a česneku
Kuřecí maso s hořčicí
Bramborové taštičky plněné masem
Marocké kuře
Zeleninový salát s kuřecími kousky
Pečené kuře s dýní
Naložené kuřecí maso
Kuřecí maso po znojemsku
Kuře na česneku a kari
Kuřecí maso s hořčicí
Bramborové taštičky plněné masem
Marocké kuře
Zeleninový salát s kuřecími kousky
Pečené kuře s dýní
Naložené kuřecí maso
Kuřecí maso po znojemsku
Kuře na česneku a kari
Kuřecí prsa na bazalce a česneku
Na kuřecím masu není co zkazit. Ať k němu přidáte cokoliv, výsledek je vždy výborný. Zkuste třeba kombinaci bazalky a česneku.
Ingredience na kuřecí prsa na bazalce a česneku:
- 4 kuřecí prsní řízky
- 100 ml olivového oleje
- 2 lžičky sušeného česneku
- 2 lžičky grilovacího koření
- 1 vrchovatá lžička sušené bazalky
- sůl
Příprava kuřecích prsou na bazalce a česneku:
1. Česnek, koření i bazalku rozmícháme v oleji.
2. Omyté a osušené maso jen zlehka poklepeme tupou hranou nože a ponoříme do olejové marinády. Necháme do druhého dne v chladu uležet.
3. Suchou litinovou pánev rozpálíme. Maso vytáhneme z marinády, necháme okapat, z každé strany lehce osolíme a položíme na pánev. Z obou stran pořádně opečeme.
Autor: Marry
Kuřecí prsa na bazalce a česneku. Na kuřecím masu není co zkazit. Ať k němu přidáte cokoliv, výsledek je vždy výborný. Zkuste třeba kombinaci bazalky a česneku.
Nejlepší recept
346
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ