Kuřecí prsa na bazalce a česneku

28.07 2015|Kuřecí maso
Kuřecí prsa na bazalce a česneku

Na kuřecím masu není co zkazit. Ať k němu přidáte cokoliv, výsledek je vždy výborný. Zkuste třeba kombinaci bazalky a česneku.

Ingredience na kuřecí prsa na bazalce a česneku:

  • 4 kuřecí prsní řízky
  • 100 ml olivového oleje
  • 2 lžičky sušeného česneku
  • 2 lžičky grilovacího koření
  • 1 vrchovatá lžička sušené bazalky
  • sůl

Příprava kuřecích prsou na bazalce a česneku:


1. Česnek, koření i bazalku rozmícháme v oleji.

2. Omyté a osušené maso jen zlehka poklepeme tupou hranou nože a ponoříme do olejové marinády. Necháme do druhého dne v chladu uležet.

3. Suchou litinovou pánev rozpálíme. Maso vytáhneme z marinády, necháme okapat, z každé strany lehce osolíme a položíme na pánev. Z obou stran pořádně opečeme.

Autor: Marry

Kuřecí prsa na bazalce a česneku. Na kuřecím masu není co zkazit. Ať k němu přidáte cokoliv, výsledek je vždy výborný. Zkuste třeba kombinaci bazalky a česneku.
Nejlepší recept

 346 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ