Dušené kuře na karí v jablečné omáčce
Kuře na česneku a kari
Kuřecí maso po znojemsku
Naložené kuřecí maso
Pečené kuře s dýní
Cuketa zapečená s masem a rajčaty
Kuře po mexicku
Babiččino kuře
Thajské kuřecí karí
Kuře na česneku a kari
Kuřecí maso po znojemsku
Naložené kuřecí maso
Pečené kuře s dýní
Cuketa zapečená s masem a rajčaty
Kuře po mexicku
Babiččino kuře
Thajské kuřecí karí
Dušené kuře na karí v jablečné omáčce

Dušené kuře na karí v jablečné omáčce je velmi chutná a aromatická variace kuřecího masa. Skvěle se doplňuje s rýží.
Ingredience na dušené kuře na karí v jablečné omáčce:
- kuřecí prsní řízky dle počtu strávníků
- 1 cibule
- olej
- sůl
- kari
- 2 jablka
- 2,5 dl smetany
- 1 lžíce hladké mouky
- olej
Příprava dušeného kuřete na karí v jablečné omáčce:
1. Plátky masa mírně naklepeme, osolíme a posypeme karí kořením.
2. Na trošce oleje orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme plátky a opečeme je po obou stranách. Mírně podlijeme vodou, přidáme nahrubo nastrouhaná oloupaná jablka a ještě chvilku dusíme.
3. Omáčku zahustíme smetanou, ve které jsme rozkvedlali mouku a necháme ještě chvilku povařit. Jako příloha se hodí rýže.
Autor: Vlaďka
Dušené kuře na karí v jablečné omáčce je velmi chutná a aromatická variace kuřecího masa. Skvěle se doplňuje s rýží. Dušené kuře na karí v jablečné omáčce
Nejlepší recept
329
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ