Thajské kuřecí karí
Babiččino kuře
Kuře po mexicku
Cuketa zapečená s masem a rajčaty
Dušené kuře na karí v jablečné omáčce
Zapéčené kuřecí řízky
Pečená kachna na kmínu
Kuřecí maso s cuketou
Budapešťské kuře
Babiččino kuře
Kuře po mexicku
Cuketa zapečená s masem a rajčaty
Dušené kuře na karí v jablečné omáčce
Zapéčené kuřecí řízky
Pečená kachna na kmínu
Kuřecí maso s cuketou
Budapešťské kuře
Thajské kuřecí karí
Milovníci thajské kuchyně si určitě zamilují červené kuřecí karí. Lahodný pokrm z thajské kuchyně podáváme s bílou rýží.
Ingredience na thajské kuřecí karí:
- 800 ml kokosového mléka
- 4-6 lžic thajské červené kari pasty
- rybí omáčka
- třtinový cukr
- 600 g kuřecích prsou
- 1 malá cuketa
- 4 jarní cibulky
- 12 cherry rajčátek
- 1 limeta
Příprava thajského kuřecího karí:
1. V hrnci zahřejeme kokosové mléko, rozmícháme v něm kari pastu a necháme pomalu 15 minut vařit. Pak dochutíme rybí omáčkou (cca 3 lžíce) a cukrem (cca 1 lžíce).
2. Do karí přidáme na proužky nakrájené maso a pomalu uvaříme doměkka.
3. Chvíli před koncem varu přidáme na kostičky nakrájenou cuketu, na šikmé kousky nakrájené cibulky a celá rajčátka.
4. Nakonec dochutíme šťávou z limety.
Autor: Albert
Thajské kuřecí karí je jedním z nejoblíbenějších pokrmů thajské kuchyně. Lahodné kuřecí kari podáváme s bílou rýží. Thajské kuřecí karí se
Nejlepší recept
302
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ