Ďábelské kuře
Citrónové kuře
Krémové kuře
Kuře Piri Piri na grilu
Kuře na houbách a cibulkách
Kuře na pomerančích
Dušené kuře s jablky
Kuřecí pánev
Mexické kuře
Citrónové kuře
Krémové kuře
Kuře Piri Piri na grilu
Kuře na houbách a cibulkách
Kuře na pomerančích
Dušené kuře s jablky
Kuřecí pánev
Mexické kuře
Ďábelské kuře
Hledáte nějaký recept na gril? Zkuste recept na ďábelské kuře. Ďábelské kuře ocení nejen příznivci ostrých jídel.
Ďábelské kuře pro 2-4 osoby
Doba přípravy: 15 minutDoba marinování: 4-8 hodin
Doba pečení: zhruba 30 minut
Ingredience na ďábelské kuře:
- 6 kuřecích stehýnek
- 3 citrony
- 4 feferonky
- celý pepř
- 1 stroužek česneku
- 2 lžíce olivového oleje
Příprava ďábelského kuřete:
Připravíme si marinádu. V hmoždíři rozdrtíme pepř. Mezitím potřeme kuřecí kousky česnekem. Feferonky umyjeme a zbavíme jadérek, jinak by kuře bylo příliš pikantní. Pak feferonky rozmixujeme s citronovou kůrou. Připravenou směs vmasírujeme do kuřete spolu s pepřem. Nezapomeňte kuře posolit. Pak jej vložíme do nádoby, ve které jej budeme marinovat. Vymačkáme tři citrony a šťávou zalijeme připravené kuře. Na závěr dolijeme olivovým olejem. Necháme marinovat alespoň 4 hodiny, v lepším případě 8, maximum je ovšem 12 hodin. Poté pečeme na grilu, v troubě nebo pánvi.Autor: Jad
Ďábelské kuře. Hledáte nějaký recept na gril? Zkuste recept na ďábelské kuře. Ďábelské kuře ocení nejen příznivci ostrých jídel.
Nejlepší recept
325
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ