Krůtí medailonky na kari

26.09 2015|Krůtí maso

Krůtí medailonky na kari je chutný způsob, jak připravit krůtí maso. Jednoduchý pokrm podáváme s těstovinami nebo rýží.

Ingredience na krůtí medailonky na kari:

  • 600 g krůtích prsou
  • 1 malý pórek
  • 2 stroužky česneku
  • sůl
  • kari
  • 2 lžíce solamylu
  • olej
  • 250 ml smetany na vaření

Příprava krůtích medailonků na kari:


1. Maso nakrájíme na malé kousky - medailonky. Lehce naklepeme, osolíme a poprášíme kari. V misce promícháme se solamylem.

2. Na pánvi rozehřejeme olej a medailonky prudce z obou stran opečeme do zatažení. Vyndáme je z pánve a ve výpeku osmažíme nadrobno pokrájený pórek a česnek.

3. Pak vrátíme maso do pánve, trošku podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme do změknutí, asi 15 minut. Měkké maso zalijeme smetanou, promícháme, a necháme 2-3 minuty povařit. Podle chuti dosolíme.

Autor: Majda

Krůtí medailonky na kari si připravíte během chvilky. Chutný a vydatný pokrm podáváme s rýží nebo těstovinami. Krůtí medailonky si
Nejlepší recept

 321 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ