Krůtí závitky
Krůtí medailonky na kari
Pečená krůta s plněnými jablky
Krůtí guláš s klobásou
Krůtí prsa v těstíčku
Krůta na citronech
Krůtí medailonky na kari
Pečená krůta s plněnými jablky
Krůtí guláš s klobásou
Krůtí prsa v těstíčku
Krůta na citronech
Krůtí závitky
Krůtí maso má nejvyšší obsah bílkovin a nejnižší energetickou hodnotu ze všech mas. Lidé, kteří chtějí předejít onemocnění srdce, nechtějí přibrat nebo potřebují zhubnout, by měli pravidelně konzumovat krůtí maso po celý rok. Zkuste třeba jemné krůtí závitky.
Ingredience na krutí závitky:
- krůtí prsa
- sůl
- grilovací koření
- olej
- hladká mouka
- pepř
- koření vegeta
- worcesterská omáčka
- hořčice
- 1 – 2 stroužky česneku
- trochu vývaru
- kousek pórku
- čerstvé houby
- 1 rajče
- 1 paprika
- olej
- sůl
- pepř
- 1 vejce
- koření vegeta
Všechny ingredience nakrájejte najemno, osolte, opepřte a poduste na trošce oleje do měkka, nakonec přimíchejte vejce a dosmažte.
Příprava krůtích závitků:
Krůtí plátky naklepejte, osolte, posypejte grilovacím kořením, potřete náplní a zaviňte. Omotejte nití nebo sepněte párátkem. Závitky osmažte ze všech stran na rozpáleném oleji. Měkké závitky vyjměte a uchovejte v teple. Vypečenou šťávu zaprašte moukou, osolte, opepřete, okořeňte vegetou, ochuťte worcesterskou omáčkou, hořčicí a troškou prolisovaného česneku. Zalijte troškou vývaru a krátce povařte.Podáváme s rýži nebo s bramboráčky.Autor: Sára
Krůtí závitky plněné houbami a pórkem jsou výborné s pečeným bramboráčkem nebo rýží. Plněné krůtí závitky si připravíme z..
Nejlepší recept
308
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ