Zapečená treska v parmazánu
Pangaisus na česneku s klobáskou
Křupavé rybí nugetky
Lahodný losos na bylinkách v alobalu
Losos na citronu a pepři
Platýz na másle
Dušená treska se zeleninou
Pečená ryba v citronové strouhance
Jak připravit žraločí steak
Pangaisus na česneku s klobáskou
Křupavé rybí nugetky
Lahodný losos na bylinkách v alobalu
Losos na citronu a pepři
Platýz na másle
Dušená treska se zeleninou
Pečená ryba v citronové strouhance
Jak připravit žraločí steak
Zapečená treska v parmazánu

Zapečená treska v parmazánu je chutný způsob, jak si připravit rybí filé. Jednoduchý recept připravujeme v troubě. K rybě podáváme brambory nebo bramborovou kaši.
Ingredience na zapečenou tresku v parmazánu:
- 6 porcí filé z tresky
- 3 krajíčky toustového chleba
- 30 g parmazánu
- hrstka bylinek (např. petrželka, bazalka)
- sůl
- 6 lžic bílého jogurtu
- máslo
Příprava zapečené tresky v parmazánu:
1. Z chleba okrájíme kůrky a střídku na jemno rozdrobíme. Přidáme k ní sýr, nadrobno posekané bylinky a rukama důkladně promneme, jako když děláme drobenku.
2. Filé (nerozmražené) z obou stran jemně osolíme a naskládáme do pekáčku vymazaného máslem.
3. Na každý kousek ryby rozetřeme lžíci jogurtu a zasypeme je směsí chleba, sýra a bylinek.
4. Na každou porci položíme malý kousek másla.
5. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme 15-20 minut.
Autor: Jiřina
Zapečená treska v parmazánu je jednoduchý recept do trouby. Příprava rybího filé je rychlá a v kombinaci s parmezánem skvělá. Zapečená treska se
Nejlepší recept
351
Komentáře ( 2 )
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ
Veronika|02.03 2019 13:15
Tak pozor, filé MUSÍ být rozmražené. Dala jsem nerozmražené a po 25 minutách v troubě, krusta byla pěkně zapečená, ovšem filé studené!
Odpovědět
4
Jana|02.03 2019 13:51
děkuju moc :-
Odpovědět
2