Pangaisus na česneku s klobáskou
Křupavé rybí nugetky
Lahodný losos na bylinkách v alobalu
Losos na citronu a pepři
Zapečená ryba v těstíčku
Zapečená treska v parmazánu
Platýz na másle
Dušená treska se zeleninou
Pečená ryba v citronové strouhance
Křupavé rybí nugetky
Lahodný losos na bylinkách v alobalu
Losos na citronu a pepři
Zapečená ryba v těstíčku
Zapečená treska v parmazánu
Platýz na másle
Dušená treska se zeleninou
Pečená ryba v citronové strouhance
Pangaisus na česneku s klobáskou

Pangaisus na česneku s klobáskou je lehce pikantní a aromatické jídlo, které si oblíbí i muži. Pangase můžete podávat s bramborovou kaší nebo zeleninovým salátkem.
Ingredience na pangasia na česneku s klobáskou:
- 4-5 filet z pangasia
- 1 cibule a 1 pórek
- 3 stroužky česneku
- sůl
- 2 lžíce citronové šťávy
- 2 lžíce olivového oleje
- špetka sušeného rozmarýnu
- kousek libovolné klobásy
Příprava pangasia na česneku s klobáskou:
1. Rybu necháme rozmrznout. Citronovou šťávu promícháme s olejem a rozmarýnem.
2. Porce ryby osušíme a z obou stran lehce potřeme citronovou marinádou. Naskládáme na plech vyložený papírem na pečení a lehce posolíme.
3. Na maso položíme na kolečka nakrájené cibule, pórku a plátky česneku. Chvíli necháme v chladu odpočinout a pak vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po 20 minutách na každý kousek ryby položíme pár koleček klobásy a ještě 10 minut dopečeme.
Autor: Lada
Pangaisus na česneku s klobáskou je lehce pikantní a aromatické jídlo, které si oblíbí i muži. Pangase můžete podávat s bramborovou kaší. Pangaisus na česneku s klobáskou
Nejlepší recept
307
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ