Pangaisus na česneku s klobáskou

12.08 2015|Mořské ryby

Pangaisus na česneku s klobáskou je lehce pikantní a aromatické jídlo, které si oblíbí i muži. Pangase můžete podávat s bramborovou kaší nebo zeleninovým salátkem.

Ingredience na pangasia na česneku s klobáskou:

  • 4-5 filet z pangasia
  • 1 cibule a 1 pórek
  • 3 stroužky česneku
  • sůl
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 2 lžíce olivového oleje
  • špetka sušeného rozmarýnu
  • kousek libovolné klobásy

Příprava pangasia na česneku s klobáskou:


1. Rybu necháme rozmrznout. Citronovou šťávu promícháme s olejem a rozmarýnem.

2. Porce ryby osušíme a z obou stran lehce potřeme citronovou marinádou. Naskládáme na plech vyložený papírem na pečení a lehce posolíme.

3. Na maso položíme na kolečka nakrájené cibule, pórku a plátky česneku. Chvíli necháme v chladu odpočinout a pak vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po 20 minutách na každý kousek ryby položíme pár koleček klobásy a ještě 10 minut dopečeme.

Autor: Lada

Pangaisus na česneku s klobáskou je lehce pikantní a aromatické jídlo, které si oblíbí i muži. Pangase můžete podávat s bramborovou kaší. Pangaisus na česneku s klobáskou
Nejlepší recept

 308 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ