Losos na citronu a pepři

23.08 2015|Mořské ryby
Losos na citronu a  pepři

Lososa nelze zkazit. Jedině, pokud jej překombinujete. Losos na citronu a pepři je jednoduchá kombinace, která vám zaručí skvělý výsledek.

Ingredience na lososa na pepři:

  • filety z lososa i s kůží
  • citronová šťáva
  • sůl
  • citronový pepř
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce oleje

Příprava lososa na citronu a pepři:


1. Omyté a osušené porce lososa pokapeme citronovou šťávou, osolíme a posypeme citronovým pepřem. Necháme v ledničce minimálně půl hodiny odpočinout.

2. Na pánvi rozpálíme máslo s olejem, vložíme lososa kůží dolů a opečeme z každé strany asi 2 minuty.

Autor: Teri

Losos na citronu a pepři je jednoduchý a chutný recept. Maso z lososa si zaslouží vyniknout, proto je dobré jej nekombinovat s příliš mnoha ingrediencemi. Losos na citronu a pepři
Nejlepší recept

 338 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ