Halibut s hráškovým pyré
Rybí filé v páře se zeleninou
Losos v máslové marinádě
Rybí filé v alobalu
Křupavé rybí karbenátky
Zapečená ryba v těstíčku
Losos na citronu a pepři
Lahodný losos na bylinkách v alobalu
Křupavé rybí nugetky
Rybí filé v páře se zeleninou
Losos v máslové marinádě
Rybí filé v alobalu
Křupavé rybí karbenátky
Zapečená ryba v těstíčku
Losos na citronu a pepři
Lahodný losos na bylinkách v alobalu
Křupavé rybí nugetky
Halibut s hráškovým pyré

Halibut s hráškovým pyré je luxusní záležitost, kterou ocení i ti největší gurmáni. Maso z halibuta je jemné a chutné. V kombinaci s hráškovým pyré je opravdu vynikající.
Ingredience na halibuta s hráškovým pyré:
- 800 g filet z halibuta
- citronová šťáva
- sůl
- máslo
- 500 g hrášku
- sůl
- 2 lžíce bazalkového pesta
- 1 lžíce másla
Příprava halibuta s hráškovým pryé:
1. Filet z halibuta z obou stran pokapeme citronovou šťávou a lehce posolíme. Necháme půl hodiny uležet.
2. Hrášek nasypeme do hrnce, zalijeme vodou (tak aby dosahovala zhruba k povrchu hrášku), osolíme, přidáme pesto a 10 minut povaříme.
3. Přidáme lžíci másla a rozmixujeme na hladkou kaši.
4. Rybu nakrájíme na porce a z obou stran opečeme na rozpáleném másle dozatova.
5. Halibut je velmi křehká ryba, při smažení s ním musíme zacházet velmi opatrně. Jakmile změkne, snadno se rozpadá.
Autor: Ema
Halibut s hráškovým pyré je luxusní záležitost, kterou ocení i ti největší gurmáni. Maso z halibuta je jemné a chutné. V kombinaci s hráškovým pyré je opravdu vynikající. Halibut s hráškovým pyré
Nejlepší recept
307
Komentáře ( 1 )
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ
Pavla|16.08 2015 00:15
Mňam, vypadá to krásně. vyzkouším:)
Odpovědět
1