Rybí filé v alobalu
Křupavé rybí karbenátky
Treska v pivním těstíčku
Pečený losos s majonézou a bazalkou
Steak z tuňáka
Losos v máslové marinádě
Rybí filé v páře se zeleninou
Halibut s hráškovým pyré
Zapečená ryba v těstíčku
Křupavé rybí karbenátky
Treska v pivním těstíčku
Pečený losos s majonézou a bazalkou
Steak z tuňáka
Losos v máslové marinádě
Rybí filé v páře se zeleninou
Halibut s hráškovým pyré
Zapečená ryba v těstíčku
Rybí filé v alobalu

Rybí filé v alobalu je jednoduchý, rychlý a lehký pokrm, který můžete připravit k obědu i k večeři. Množství ingrediencí si každý nastaví podle počtu strávníků.
Ingredience na rybí filé v alobalu:
- rybí filé
- cibule
- paprika
- cherry rajčátka
- česnek
- brambory
- sůl
- kmín
- zelená petrželka
Příprava rybího filé v alobalu:
1. Oloupané brambory nakrájíme na kolečka, česnek na plátky, cibuli a papriku na půlkolečka, rajčátka přepůlíme. Na velký dvojitý kus alobalu položíme brambory, osolíme, na ně filé, osolíme, okmínujeme, posypeme česnekem a cibulí, paprikou, půlkami rajčátek a posekanou zelenou petrželkou.
2. Ingredience pevně zabalíme do balíčku, položíme na plech a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme 30-40 minut.
Autor: Mája
Rybí filé v alobalu. Rybí filé v alobalu je jednoduchý, rychlý a lehký pokrm, který můžete připravit k obědu i k večeři. Množství ingrediencí si každý nastaví podle počtu strávníků.
Nejlepší recept
315
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ