Rybí filé v alobalu

08.08 2015|Mořské ryby
Rybí filé v alobalu

Rybí filé v alobalu je jednoduchý, rychlý a lehký pokrm, který můžete připravit k obědu i k večeři. Množství ingrediencí si každý nastaví podle počtu strávníků.

Ingredience na rybí filé v alobalu:

  • rybí filé
  • cibule
  • paprika
  • cherry rajčátka
  • česnek
  • brambory
  • sůl
  • kmín
  • zelená petrželka

Příprava rybího filé v alobalu:


1. Oloupané brambory nakrájíme na kolečka, česnek na plátky, cibuli a papriku na půlkolečka, rajčátka přepůlíme. Na velký dvojitý kus alobalu položíme brambory, osolíme, na ně filé, osolíme, okmínujeme, posypeme česnekem a cibulí, paprikou, půlkami rajčátek a posekanou zelenou petrželkou.

2. Ingredience pevně zabalíme do balíčku, položíme na plech a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme 30-40 minut.

Autor: Mája

Rybí filé v alobalu. Rybí filé v alobalu je jednoduchý, rychlý a lehký pokrm, který můžete připravit k obědu i k večeři. Množství ingrediencí si každý nastaví podle počtu strávníků.
Nejlepší recept

 315 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ