Steak z tuňáka
Pečený losos s pórkem
Rybí filé po cikánsku
Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou
Pangasius na cibuli
Pečený losos s majonézou a bazalkou
Treska v pivním těstíčku
Křupavé rybí karbenátky
Rybí filé v alobalu
Pečený losos s pórkem
Rybí filé po cikánsku
Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou
Pangasius na cibuli
Pečený losos s majonézou a bazalkou
Treska v pivním těstíčku
Křupavé rybí karbenátky
Rybí filé v alobalu
Steak z tuňáka
Steak z tuňáka je gurmánská záležitost, kterou rozhodně musíte vyzkoušet. Příprava tuňáka jako steaku je velmi jednoduchá a rychlá, takže ji zvládne i začátečník.
Ingredience na steak z tuňáka:
- 4 steaky z tuňáka
- sůl
- olivový olej
Příprava steaku z tuňáka:
1. Na rozpálené pánvi buď nasucho, nebo potřené troškou olivového oleje, opečeme steaky z každé strany asi 2 minuty.
2. Podáváme se zeleninovým salátem, případně vařenými novými brambůrkami. Kdo chce, může přidat jogurtový dresing.
Autor: Evka
Steak z tuňáka je luxusní záležitost, kterou si nesmíte nechat ujít. Příprava steaku z tuňáka je jednoduchá a rychlá a výsledek vynikající
Nejlepší recept
321
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ