Pečený losos s pórkem
Rybí filé po cikánsku
Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou
Pangasius na cibuli
Zapečené rybí filety
Steak z tuňáka
Pečený losos s majonézou a bazalkou
Treska v pivním těstíčku
Křupavé rybí karbenátky
Rybí filé po cikánsku
Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou
Pangasius na cibuli
Zapečené rybí filety
Steak z tuňáka
Pečený losos s majonézou a bazalkou
Treska v pivním těstíčku
Křupavé rybí karbenátky
Pečený losos s pórkem
Losos se dá připravit na mnoho způsobů. Jedním z nich je pečený losos s pórkem a smetanou. Takto chutně připravená ryba se hodí k čerstvému pečivu nebo zeleninovému salátu.
Ingredience na pečeného lososa s pórkem:
- 4 porce lososa
- 1 větší pórek
- 1 cibule
- 12 lžic smetany
- sůl
- mletá paprika
- citronová šťáva
Příprava pečeného lososa s pórkem:
1. Omyté a osušené kousky ryby osolíme, pokapeme citronovou šťávou a naskládáme do zapékací misky. Jemně poprášíme paprikou a polijeme polovinou smetany.
2. Vložíme do trouby vyhřáté na 230°C a pečeme 8-10 minut.
3. Mezitím pokrájíme pórek a cibuli na kolečka.
4. Rybu vytáhneme z trouby, zasypeme pórkem s cibulí a zalijeme zbytkem smetany. Vrátíme do trouby a dopečeme doměkka, dalších 5-10 minut.
Autor: Magda
Pečený losos s pórkem je jeden z mnoha zajímavých receptů na losos. Pečený losos podáváme s pečivem nebo salátem. Pečený losos s pórkem je
Nejlepší recept
340
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ