Zapečené rybí filety
Rybí filé na cibuli a slanině
Zapečená treska se špenátem
Domácí pizza s uzeným lososem
Zapečená ryba se sýrem
Pangasius na cibuli
Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou
Rybí filé po cikánsku
Pečený losos s pórkem
Rybí filé na cibuli a slanině
Zapečená treska se špenátem
Domácí pizza s uzeným lososem
Zapečená ryba se sýrem
Pangasius na cibuli
Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou
Rybí filé po cikánsku
Pečený losos s pórkem
Zapečené rybí filety

Mořské ryby jsou zdravé, proto by se měly v jídelníčku objevovat alespoň 2-3 krát týdně. Pokud nechcete kupovat drahé ryby, vyzkoušejte zapečené filety.
Ingredience na zapečené rybí filety:
- 750 g rybích filet
- 1 malá plechovka rajského protlaku (cca 100 g)
- 1 cibule
- 1 lžíce oleje
- 1 lžíce másla
- 1 lžička sušeného oregana
- 1 lžička sušené bazalky
- 3 stroužky česneku
- 150 g tvrdého sýra
- sůl
Příprava zapečených rybích filet:
1. Na oleji s máslem osmažíme dozlatova nadrobno pokrájenou cibuli . Odstavíme. Přidáme oregano, bazalku, rozmačkaný česnek, protlak, osolíme a dobře promícháme. Je-li protlak hustý, zředíme trochou vody, aby vznikla hustá, ale tekutá, omáčka.
2. Zapékací misku vytřeme máslem nebo olejem a naskládáme do ní osušené osolené rybí filety. Zalijeme je omáčkou, posypeme strouhaným sýrem a vložíme do trouby vyhřáté na 210°C. Pečeme asi 20 minut, do zezlátnutí sýra.
Autor: Mimi
Zapečené rybí filety. Mořské ryby jsou zdravé, proto by se měly v jídelníčku objevovat alespoň 2-3 krát týdně. Pokud nechcete kupovat drahé ryby, vyzkoušejte zapečené filety.
Nejlepší recept
322
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ