Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou
Pangasius na cibuli
Zapečené rybí filety
Rybí filé na cibuli a slanině
Zapečená treska se špenátem
Rybí filé po cikánsku
Pečený losos s pórkem
Steak z tuňáka
Pečený losos s majonézou a bazalkou
Pangasius na cibuli
Zapečené rybí filety
Rybí filé na cibuli a slanině
Zapečená treska se špenátem
Rybí filé po cikánsku
Pečený losos s pórkem
Steak z tuňáka
Pečený losos s majonézou a bazalkou
Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou

Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou je delikátní a zdravý pokrm. Maso z tuňáka patří k jedněm z nejlepších. Při správné přípravě zůstanou steaky z tuňáka šťavnaté a lahodné.
Ingredience na steak z tuňáka:
- 4 steaky z tuňáka
- sůl
- citronová šťáva
- 2 lžíce másla
- 1 lžíce oleje
- 250 ml smetany
- 0,5 lžíce hladké mouky
- 1 lžička kari
Příprava steaků z tuňáka:
1. Omyté a osušené porce ryby pokapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme půl hodiny odpočinout.
2. Na pánvi rozpálíme máslo s olejem a tuňáka prudce opečeme, z každé strany 2-3 minuty.
3. Maso z pánve vyjmeme a udržujeme v teple. Do výpeku (pokud jsou v něm drobky z ryby, přecedíme ho) nasypeme mouku a kari koření a za stálého míchání opražíme. Přilijeme smetanu, rozmícháme a povaříme 10 minut. Podle chuti dosolíme, po odstavení zastříkneme citronovou šťávou.
4. Na talíři k tuňákovi nalijeme trochu omáčky a podáváme s pečenými bramborami.
Autor: Zuzka
Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou je delikátní a zdravý pokrm. Maso z tuňáka patří k jedněm z nejlepších. Při správné přípravě zůstanou steaky z tuňáka šťavnaté. Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou
Nejlepší recept
324
Komentáře ( 1 )
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ
Maruška|14.08 2015 21:17
Tuňáka mám moc ráda. Je vynikající v jakékoli kombinaci, důležité je ho moc nepřepéct, tak aby to byl opravdu steak
Odpovědět
3