Rybí filé na cibuli a slanině

09.08 2015|Mořské ryby
Rybí filé na cibuli a slanině

Rybí filé je lehké a dietní maso, v kombinaci s anglickou slaninou a cibulí vás i zasytí. Rybí filé na cibuli a slanině podáváme s bramborovou kaší.

Ingredience na rybí filé na cibuli a slanině:

  • 600 g rybího filé
  • 2 větší cibule
  • 150 g anglické slaniny
  • sůl
  • koření na ryby

Příprava rybího filé na cibuli a slanině:


1. Filé necháme rozmrznout a vytéct přebytečnou vodu. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a rozložíme do pekáče.

2. Na cibuli naskládáme plátky anglické slaniny, na ni z obou stran osolené a okořeněné plátky ryby a překryjeme je dalšími plátky slaniny.

3. Pekáč přikryjeme a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Není třeba používat tuk - slanina ho pustí dost, ani podlévat - vodu pustí cibule. Pečeme 30 minut.

Autor: Marie

Rybí filé na cibuli a slanině. Rybí filé je lehké a dietní maso, v kombinaci s anglickou slaninou a cibulí vás i zasytí. Rybí filé na cibuli a slanině podáváme s bramborovou kaší.
Nejlepší recept

 302 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ