Rybí filé na cibuli a slanině
Zapečená treska se špenátem
Domácí pizza s uzeným lososem
Zapečená ryba se sýrem
Pangasius na žampionech
Zapečené rybí filety
Pangasius na cibuli
Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou
Rybí filé po cikánsku
Zapečená treska se špenátem
Domácí pizza s uzeným lososem
Zapečená ryba se sýrem
Pangasius na žampionech
Zapečené rybí filety
Pangasius na cibuli
Steak z tuňáka se smetanovou omáčkou
Rybí filé po cikánsku
Rybí filé na cibuli a slanině
Rybí filé je lehké a dietní maso, v kombinaci s anglickou slaninou a cibulí vás i zasytí. Rybí filé na cibuli a slanině podáváme s bramborovou kaší.
Ingredience na rybí filé na cibuli a slanině:
- 600 g rybího filé
- 2 větší cibule
- 150 g anglické slaniny
- sůl
- koření na ryby
Příprava rybího filé na cibuli a slanině:
1. Filé necháme rozmrznout a vytéct přebytečnou vodu. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a rozložíme do pekáče.
2. Na cibuli naskládáme plátky anglické slaniny, na ni z obou stran osolené a okořeněné plátky ryby a překryjeme je dalšími plátky slaniny.
3. Pekáč přikryjeme a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Není třeba používat tuk - slanina ho pustí dost, ani podlévat - vodu pustí cibule. Pečeme 30 minut.
Autor: Marie
Rybí filé na cibuli a slanině. Rybí filé je lehké a dietní maso, v kombinaci s anglickou slaninou a cibulí vás i zasytí. Rybí filé na cibuli a slanině podáváme s bramborovou kaší.
Nejlepší recept
301
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ